Η Εξωσυντροφική Σχέση με τα γυαλιά του Συναισθηματικού Δεσμού

Το Ελληνικό Κέντρο Focusing σε συνεργασία με την Ρίτα Βεντούρα, ΜΑ ECP Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεύτρια – Εκπαιδεύτρια – Επόπτρια Πιστοποιημένη EFT θεραπεύτρια και Επόπτρια ICEEFT  διοργανώνει παρουσίαση – εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη με θέμα


Η Εξωσυντροφική Σχέση με τα γυαλιά του Συναισθηματικού Δεσμού
(Attachment Theory)

Έχετε ποτέ σαν θεραπευτές αναρωτηθεί για την καταστροφική δύναμη που μπορεί να έχει μια Εξωσυντροφική Σχέση πάνω στην μόνιμη σχέση;


Πολλές φορές ένα διαζύγιο μοιάζει σχεδόν αναπόφευκτο και άλλες φορές το τραύμα του συμβάντος μπορεί να κατατρέχει και τους δύο συντρόφους για μια ζωή.


Πώς μπορούμε λοιπόν εμείς σαν θεραπευτές να χειριστούμε αυτές τις τραυματικές καταστάσεις ώστε να βοηθήσουμε στην επούλωση των τραυμάτων που έχουν επιφέρει;


Απευθύνεται:

Σε ψυχοθεραπευτές, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, συμβούλους ψυχικής υγείας


Στόχοι:

Ως αποτέλεσμα παρακολούθησης του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες, θα αντιληφθούν την ιδιαίτερη δυναμική του συναισθηματικού δεσμού στην κατανόηση της επίδρασης μιας Εξωσυντροφικής Σχέσης στην μόνιμη Συντροφική Σχέση.
θα αποκτήσουν μια ιδιαίτερη γνώση για τους 6 βασικούς τύπους Εξωσυντροφικών Σχέσεων και την σημασία τους για μια αποτελεσματική θεραπευτική στρατηγική.
θα διευκολυνθούν στην εφαρμογή των θεραπευτικών βημάτων ώστε να βοηθήσουν τα ζευγάρια να διαχειριστούν και να ξεπεράσουν την συγκεκριμένη τραυματική εμπειρία.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί:
Σάββατο 21/5, 10πμ-6μμ και Κυριακή 22/5, 10πμ-4μμ

στο Ελληνικό Κέντρο Focusing, Βασ. Όλγας 99, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες:
τηλ: 231-5527066, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος γι αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος.

Τιμή:
100 ευρώ

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 21-05-2016 10:00 am
Ημ. Λήξης 22-05-2016 4:00 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 100 €
Τόπος διεξαγωγής Ελληνικό Κέντρο Focusing (Θεσσαλονίκη)

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :