Σεμινάριο Ανάπτυξης Διαπροσωπικών Δεξιοτήτων & Διεκδικητικότητας

Σεμινάριο Ανάπτυξης Διαπροσωπικών Δεξιοτήτων & Διεκδικητικότητας

 

Το παρόν σεμινάριο 40 ωρών του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής έχει ως στόχο την προσωπική ανάπτυξη μέσω της ολοκληρωμένης και βιωματικής κατανόησης των εννοιών:
«Διαπροσωπικές Σχέσεις & Διεκδικητικότητα»

Έμφαση θα δοθεί στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση παραγόντων που εμποδίζουν την προσωπική ανάπτυξη και την διεκδικητική έκφραση ορίων, δικαιωμάτων και συναισθημάτων καθώς και στους τρόπους ενδυνάμωσης των διαπροσωπικών σχέσεων.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν πρακτικές τεχνικές για:

  • την αντιμετώπιση του θυμού και της επιθετικής συμπεριφοράς από και προς τους άλλους
  • την αντιμετώπιση της υποχωρητικής/υποτακτικής συμπεριφοράς καθώς και την αναγνώριση «χειριστικών» συμπεριφορών από τους άλλους
  • την ενίσχυση διεκδικητικού τρόπου έκφρασης, οριοθέτησης και αυτό-σεβασμού.
  • την ενίσχυση της  επικοινωνίας και της συναισθηματικής επαφής στις σχέσεις

Το σεμινάριο αυτό βασίζεται στην θεωρία και τις τεχνικές της Γνωσιακής- Συμπεριφορικής Θεραπείας (ΓΣΘ) που έχει οριστεί ως η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος για την αποκατάσταση θεμάτων που σχετίζονται με την Διεκδικητικότητα και την Αυτοπεποίθηση.

Σκοπός είναι στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες να έχουν αποκτήσει την πολύτιμη δεξιότητα της διεκδικητικότητας έτσι ώστε να μπορούν διαχειριστούν τις διαπροσωπικές σχεσείς τους με πιο υγιείς και αποτελεσματικούς τρόπους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους (ειδικούς και μη) που θέλουν να βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή τους, αλλά και τις σχέσεις τους με τους γύρω.

Χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στέλνοντας ένα  email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.


Κόστος συμμετοχής
Ιδιώτες: 400 ευρώ
Φοιτητές/Άνεργοι: 330 ευρώ
Σπουδαστές & Απόφοιτοι του Κέντρου: 300 ευρώ

Η καταβολή του κόστους συμμετοχής γίνεται εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 01-11-2016
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 400 €
Τόπος διεξαγωγής Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής | Αθήνα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :