Ψυχαναλυτική ομαδική εποπτεία

Τον Οκτώβριο του 2016 θα ξεκινήσει ομάδα εποπτείας που απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κλινικούς κοινωνικούς λειτουργούς κλπ) που ενδιαφέρονται για μία ψυχαναλυτική προσέγγιση των ασθενών τους η οποία βασίζεται στη λειτουργία του ασυνειδήτου και την δυναμική της μεταβίβασης και αντιμεταβίβασης στη θεραπευτική σχέση.

Η συμμετοχή στην ομάδα δεν προϋποθέτει την γνώση των ψυχαναλυτικών εννοιών και της ψυχαναλυτικής θεωρίας καθώς οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με αυτή την προσέγγιση κατ' αρχάς βιωματικά μέσω της συμμετοχής τους στην ομάδα. Στη συνέχεια, η κλινική κατάρτιση των μελών μπορεί να εμπλουτιστεί από θεωρητική μέσα από σεμινάρια πάνω σε ψυχαναλυτικές έννοιες και συγγραφείς που θα πραγματοποιηθούν τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της ομάδας για όσα μέλη το επιθυμούν.

Η ομάδα θα συναντιέται κάθε δύο εβδομάδες (πιθανή μέρα και ώρα Τρίτη 20:15) και το κόστος συμμετοχής σε αυτήν θα είναι 60 ευρώ τον μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επόπτρια της ομάδας, κλινική ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια και ψυχαναλύτρια κα Λήδα Μπήτρου στο 210 8016400 ή στέλνοντας σχετικό mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για ένα σύντομο βιογραφικό της επόπτριας δείτε εδώ.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 11-10-2016
Θέσεις 10
Κόστος 60 €
Τόπος διεξαγωγής Λήδα Μπήτρου - Κλινική ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια & Ψυχαναλύτρια

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :