Διαχείριση Άγχους

Το άγχος είναι φαινόμενο πολύ γνωστό σε όλους µας, όπως και οι συνέπειές του ή οι αντιδράσεις σε αυτό. Μια μέτρια 'δόση' άγχους δεν 'παράγει' συνήθως δυσάρεστες συνέπειες. Όταν όμως δεν μπορεί να ελεγχθεί, τότε μπορεί να προκαλέσει διάφορα σοβαρά προβλήματα στον τρόπο µε τον οποίο σκεπτόμαστε και συμπεριφερόμαστε, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει ακόμα και σωματικές και ψυχικές δυσλειτουργίες. Η διεργασία του άγχους είναι σημαντική για την επιβίωσή µας γιατί µας προετοιμάζει να τα βγάλουμε πέρα µε τις αρνητικές ή ανεπιθύμητες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Σκοπός του εν λόγω σεμιναρίου είναι η παρουσίαση της αιτιολογίας (εκλυτικών παραγόντων) καθώς και των συνεπειών στο άτομο εξαιτίας καταστάσεων που του δημιουργούν άγχος. Επιπλέον, θα εξετασθούν αναλυτικά οι παρεμβάσεις που μπορούν να λάβουν χώρα στο πλαίσιο εφαρμογής του γνωσιακού - συμπεριφοριστικού μοντέλου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές κλπ) και φοιτητές ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016
Ώρα εισόδου στην πλατφόρμα: 10:45 - 11:00
Ώρες διεξαγωγής: 11:00 - 14.15

Επιμορφώτρια: Δρ Παρασκευή Θεοφίλου
Διδάκτωρ Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου
Προϊσταμένη Δ. Υ. στο Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»

Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται:
Βεβαίωση παρακολούθησης σε ηλεκτρονική μορφή
Σχετικό επιστημονικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή αποκλειστικά μέσω διαδικτύου στο link http://www.e-employ.gr/el/epomenes-draseis/draseis-dia-viou-ekpaidefsis/item/548-diaxeirisi-agxous αναγράφοντας ΣΩΣΤΑ όλα τα στοιχεία σας.

Η συμμετοχή σας στην επιμόρφωση θεωρείται δεδομένη μόνο εφόσον κάνετε την κατάθεση του ποσού συμμετοχής μέχρι την τελική ημερομηνία προεγγραφής στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας που αναφέρεται παρακάτω:

Τελική Ημερομηνία Προεγγραφής: 1/ 11 /2016
Ποσό Συμμετοχής: 35€

 

Γραμματεία webinar

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία της εταιρείας.

Τ. 2310.230545 | 211.7706766
M. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Url. www.facebook.com/employ.page
F. www.facebook.com/employ.page

Ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας: 10:00 έως 19:00 καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 05-11-2016 11:00 am
Ημ. Λήξης 05-11-2016 2:15 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 35 €
Φορέας Employ - Κέντρο Δια Βιου Μάθησης (WEB)

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).