Διαχείριση Άγχους

Το άγχος είναι φαινόμενο πολύ γνωστό σε όλους µας, όπως και οι συνέπειές του ή οι αντιδράσεις σε αυτό. Μια μέτρια 'δόση' άγχους δεν 'παράγει' συνήθως δυσάρεστες συνέπειες. Όταν όμως δεν μπορεί να ελεγχθεί, τότε μπορεί να προκαλέσει διάφορα σοβαρά προβλήματα στον τρόπο µε τον οποίο σκεπτόμαστε και συμπεριφερόμαστε, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει ακόμα και σωματικές και ψυχικές δυσλειτουργίες. Η διεργασία του άγχους είναι σημαντική για την επιβίωσή µας γιατί µας προετοιμάζει να τα βγάλουμε πέρα µε τις αρνητικές ή ανεπιθύμητες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Σκοπός του εν λόγω σεμιναρίου είναι η παρουσίαση της αιτιολογίας (εκλυτικών παραγόντων) καθώς και των συνεπειών στο άτομο εξαιτίας καταστάσεων που του δημιουργούν άγχος. Επιπλέον, θα εξετασθούν αναλυτικά οι παρεμβάσεις που μπορούν να λάβουν χώρα στο πλαίσιο εφαρμογής του γνωσιακού - συμπεριφοριστικού μοντέλου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές κλπ) και φοιτητές ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016
Ώρα εισόδου στην πλατφόρμα: 10:45 - 11:00
Ώρες διεξαγωγής: 11:00 - 14.15

Επιμορφώτρια: Δρ Παρασκευή Θεοφίλου
Διδάκτωρ Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου
Προϊσταμένη Δ. Υ. στο Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»

Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται:
Βεβαίωση παρακολούθησης σε ηλεκτρονική μορφή
Σχετικό επιστημονικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή αποκλειστικά μέσω διαδικτύου στο link http://www.e-employ.gr/el/epomenes-draseis/draseis-dia-viou-ekpaidefsis/item/548-diaxeirisi-agxous αναγράφοντας ΣΩΣΤΑ όλα τα στοιχεία σας.

Η συμμετοχή σας στην επιμόρφωση θεωρείται δεδομένη μόνο εφόσον κάνετε την κατάθεση του ποσού συμμετοχής μέχρι την τελική ημερομηνία προεγγραφής στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας που αναφέρεται παρακάτω:

Τελική Ημερομηνία Προεγγραφής: 1/ 11 /2016
Ποσό Συμμετοχής: 35€

 

Γραμματεία webinar

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία της εταιρείας.

Τ. 2310.230545 | 211.7706766
M. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Url. www.facebook.com/employ.page
F. www.facebook.com/employ.page

Ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας: 10:00 έως 19:00 καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 05-11-2016 11:00 am
Ημ. Λήξης 05-11-2016 2:15 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 35 €
Τόπος διεξαγωγής Employ - Κέντρο Δια Βιου Μάθησης (WEB)

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :