Ευαισθητοποίηση στη Σωματική Συμβουλευτική Προσέγγιση

Σεμινάριο Ευαισθητοποίησης στη Σωματική Συμβουλευτική Προσέγγιση

Έναρξη σεμιναρίου: 2 Μαρτίου 2019

Το σεμινάριο ευαισθητοποίησης στη Σωματική Προσέγγιση του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, διάρκειας 30 ωρών, απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους τμημάτων Ψυχολογίας, Ψυχιατρικής, Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Εστιάζει στη θεωρητική και βιωματική παρουσίαση δύο βασικών θεματικών που άπτονται του αντικειμένου της Σωματικής προσέγγισης και της εφαρμογής της στη Συμβουλευτική διαδικασία.

Θεματικές Σεμιναρίου:

Νευροφυτοθεραπεία:Οι σωματικές τεχνικές της στην υπηρεσία των ατομικών συνεδριών και των ομάδων.

Το συμπαθητικό και παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα, υπεύθυνο για την ισορροπία και την ροή της ενέργειας, μέσα στη συνεδρία και η επίδρασή του στη «θεραπευτική» σχέση. Το Σεμινάριο παρουσιάζει την σωματική συμβουλευτική, μέσα από έναν θεωρητικό και βιωματικό τρόπο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν τα κατάλληλα νευρομυϊκά actings.

Τα συμπτώματα ως αγγελιοφόροι: Η σύνδεση ανάμεσα στο stress και τα ψυχοσωματικά προβλήματα.

Το σώμα λειτουργεί ως μέσον για να αντιμετωπιστεί το στρες. Θα παρουσιαστεί πώς η έννοια της «ενέργειας» βοηθά στην κατανόηση της σχέσης ανάμεσα στο σώμα, τον νου, το πνεύμα και τα συναισθήματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το στρες.

Το Σεμινάριο αποτελεί μια ευκαιρία να προσεγγίσουμε τη βασική μεθοδολογία της Σωματικής Συμβουλευτική αναφορικά με το στρες, καθώς και να εξασκηθούμε στις βιωματικές ασκήσεις της βιοενεργειακής ανάλυσης, ειδικές της σωματικής- σχεσιακής προσέγγισης.

Διεξαγωγή Σεμιναρίου:

Το σεμινάριο διαρκεί 30 ώρες και πραγματοποιείται σε δύο Σαββατοκύριακα, με ωράριο 10.00- 17.30, στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • 2 & 3 Μαρτίου 2019 και
  • 6 & 7 Απριλίου 2019

Δίδακτρα Σεμιναρίου: Το κόστος του Σεμιναρίου ανέρχεται στα 250 ευρώ για σπουδαστές/ανέργους και 270 ευρώ για ιδιώτες

Τρόπος πληρωμής: Η καταβολή του κόστους συμμετοχής γίνεται εφάπαξ ή σε 2 μηνιαίες δόσεις σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Διαδικασία εγγραφής: Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8219210 ή με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 02-03-2019
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 250 €
Διάρκεια 30 ώρες
Πόλη Αθήνα
Τόπος διεξαγωγής Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής | Αθήνα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :