Παλαιότερες Εκδηλώσεις Ψυχολογίας

Ειδίκευση στη Θεραπεία ζεύγους

Το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Θεραπεία Ζεύγους που προσφέρει το Λόγω Ψυχής - Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία- απευθύνεται ειδικευμένους συστημικούς ψυχοθεραπευτές στο Κλινικό Πρόγραμμα SANE-SystemAttachmentNarrativeEncephalon ® αλλά και σε ψυχοθεραπευτές άλλων προσεγγίσεων.

Έναρξη 23-10-2020
Ημ. Λήξης 30-07-2021
Θέσεις Ν/Α
Κόστος -
Τόπος διεξαγωγής Λόγω Ψυχής - Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία
Η συστημική οπτική SANE, στη θεραπεία και συμβουλευτική με άτομα, ζευγάρια και οικογένειες που ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Η συστημική οπτική SANE -SystemAttachmentNarrativeEncephalon®, στη θεραπεία και συμβουλευτική με άτομα, ζευγάρια και οικογένειες που ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα, που προσφέρει το Λόγω Ψυχής, απευθύνεται σε ειδικούς της ψυχικής υγείας και σε ειδικευμένους ψυχοθεραπευτές, οι οποίοι ενδιαφέρονται να καταρτιστούν ώστε να δουλεύουν αποτελεσματικότερα με μέλη της LGBTQ+ κοινότητας.

Έναρξη 30-10-2020 9:00 am
Ημ. Λήξης 30-07-2021
Θέσεις Ν/Α
Κόστος -
Τόπος διεξαγωγής Λόγω Ψυχής - Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία

Εγγραφή στο Newsletter

Απεχθανόμαστε το Spam! Στην 1η λίστα, θα λαμβάνετε emails από την Πύλη Ψυχολογίας για επιλεγμένα άρθρα ψυχολογίας. Στη 2η λίστα, θα λαμβάνετε προτάσεις βιβλίων ψυχολογίας. Στην 3η λίστα, κάντε εγγραφή μόνο αν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας.