Παιδικό Ιχνογράφημα ( Κρήτη )

Θα παρουσιαστούν σχέδια παιδιών που εμφανίζουν παθολογία, (π.χ. νοητική καθυστέρηση, διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, παιδική ψύχωση, συναισθηματικά προβλήματα, κακοποίηση) και θα αναλυθούν παιδικά σχέδια πραγματικών περιστατικών του ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.
Επίσης οι εκπαιδευόμενοι θα συμμετέχουν ανά ομάδες στην ανάλυση παιδικών σχεδίων από κλινικό και μη κλινικό πληθυσμό παιδιών.

Ημερομηνίες
δεξαγωγής 05-06/03, 2016
Ώρες διεξαγωγής Σάββατο, Κυριακή 10:00-15:00
Διάρκεια 10 ώρες
Χώρος Διεξαγωγής ΚΥΔΩΝ
Τhe Heart City Hotel
Πλ. Σοφοκλή Βενιζέλου & Στρ, Τζανακάκη 2, Χανιά, Κρήτη, τηλ:28210 -52280

Εισηγήτρια: Πολυζωγοπούλου Αγγελική, MSc Κλινική Ψυχολόγος, Νηπιαγωγός

Κόστος συμμετοχής: 70 ευρώ
Στις αναγραφόμενες τιμές δε περιλαμβάνεται το νόμιμο ποσοστό Φ.Π.Α 23%.

Στο σεμινάριο θα παρουσιασθεί υλικό με πραγματικά περιστατικά στο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν το υλικό των εισηγήσεων σε CD, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης.

Για εγγραφές και περαιτέρω πληροφορίες επισκεφθείτε το link http://dikepsy.gr/index.php?view=view_seminars&option=seminars&item=1447931167&lang=el

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 05-03-2016 10:00 am
Ημ. Λήξης 06-03-2016 10:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 70 €
Φορέας ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. ( Κρήτη )

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).