Πώς να υποστηρίξετε την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού σας

Εργαστήριο 6 ωρών για γονείς εφήβων


Στις 15 Φεβρουαρίου αρχίζει στην Ελληνοαμερικανική Ένωση το εργαστήριο γονέων που τους βοηθάει να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες του παιδιού τους στο μεταβατικό στάδιο της προεφηβείας και εφηβείας και να το υποστηρίξουν ώστε να αξιοποιήσει τα ταλέντα του, να αναπτύξει συναισθηματική νοημοσύνη και ανθεκτικότητα και να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις προκλήσεις της ζωής του.

Το εργαστήριο οργανώνεται σε 3 δίωρες συναντήσεις κάθε Δευτέρα απόγευμα, με εισηγήτρια την Δρ Σοφία Πρωτόπαπα, η οποία, μεταξύ άλλων, ασχολείται ερευνητικά με την θετική ψυχολογία, τα ταλέντα και δυνατά σημεία του ανθρώπου και την προσωπική ευημερία, ενώ συνομιλεί συχνά με γονείς εφήβων ως Director του Career Development Office του Hellenic American College.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλ. 2103680006 και 2103680038, ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 15-02-2016
Θέσεις Ν/Α
Κόστος -
Τόπος διεξαγωγής Ελληνοαμερικάνικη Ένωση

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :