Ολομόναχοι... Μαζί...;

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας & Δραματοθεραπείας, Το Άθυρμα, σε συνεργασία με τον Χώρο Ψυχοθεραπείας μέσα από Παιχνίδι και Παραμύθια , ΑΝΕΜΗ παρουσιάζουν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για το έτος 2016-2017 που θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα. 

Η ομάδα μέσα από τη μεταφορά, τη δημιουργική έκφραση, τους ρόλους θα διαπραγματευτεί τη μοναξιά και την επικοινωνία, τη δυσκολία και την ευκολία της συνεργασίας και της δημιουργίας σχέσης με τον εαυτό και τους άλλους.
Αρκετές φορές στη διάρκεια της ζωής συνειδητά ή ασυνείδητα καταφεύγουμε στον «αυτιστικό εαυτό». Τα συναισθήματα δυσκολεύονται να εκφραστούν, ίσως αποφασίζουν και να κρυφτούν.
Η μοναξιά άραγε επιβάλλεται ή επιλέγεται;

Το σεμινάριο συντονίζουν οι:

Γιώτα Αντωνοπούλου - Στεφανή, Παιγνιοθεραπεύτρια Bsc, Reg.BAPT-EAP,Ε.Ε.Ψ.Ε και Βίκυ Ζέρβα- Σπανού, Μ.Α., Παιγνιοθεραπεύτρια.

Κόστος:30€ (20€ για ανέργους)

Επειδή το σεμινάριο έχει βιωματικό χαρακτήρα, ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος. Κράτηση θέσης απαραίτητη (μέχρι και 12/2/2016).
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410537540

Το "Άθυρμα" είναι πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Παιγνιοθεραπεία και τη Δραματοθεραπεία από τον Ευρωπαϊκό Σύλλογο Ψυχοθεραπευτών ( European Association for Phychotherapy E.A.P.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 20-02-2016 10:30 am
Ημ. Λήξης 20-02-2016 2:30 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 30 €
Φορέας ΑΝΕΜΗ, Χώρος Ψυχοθεραπείας μέσα από Παιχνίδι & Παραμύθια

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).