Ολομόναχοι... Μαζί...;

Ολομόναχοι... Μαζί...;

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας & Δραματοθεραπείας, Το Άθυρμα, σε συνεργασία με τον Χώρο Ψυχοθεραπείας μέσα από Παιχνίδι και Παραμύθια , ΑΝΕΜΗ παρουσιάζουν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για το έτος 2016-2017 που θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα. 

Η ομάδα μέσα από τη μεταφορά, τη δημιουργική έκφραση, τους ρόλους θα διαπραγματευτεί τη μοναξιά και την επικοινωνία, τη δυσκολία και την ευκολία της συνεργασίας και της δημιουργίας σχέσης με τον εαυτό και τους άλλους.
Αρκετές φορές στη διάρκεια της ζωής συνειδητά ή ασυνείδητα καταφεύγουμε στον «αυτιστικό εαυτό». Τα συναισθήματα δυσκολεύονται να εκφραστούν, ίσως αποφασίζουν και να κρυφτούν.
Η μοναξιά άραγε επιβάλλεται ή επιλέγεται;

Το σεμινάριο συντονίζουν οι:

Γιώτα Αντωνοπούλου - Στεφανή, Παιγνιοθεραπεύτρια Bsc, Reg.BAPT-EAP,Ε.Ε.Ψ.Ε και Βίκυ Ζέρβα- Σπανού, Μ.Α., Παιγνιοθεραπεύτρια.

Κόστος:30€ (20€ για ανέργους)

Επειδή το σεμινάριο έχει βιωματικό χαρακτήρα, ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος. Κράτηση θέσης απαραίτητη (μέχρι και 12/2/2016).
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410537540

Το "Άθυρμα" είναι πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Παιγνιοθεραπεία και τη Δραματοθεραπεία από τον Ευρωπαϊκό Σύλλογο Ψυχοθεραπευτών ( European Association for Phychotherapy E.A.P.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 20-02-2016 10:30 am
Ημ. Λήξης 20-02-2016 2:30 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος 30 €
Φορέας
ΑΝΕΜΗ, Χώρος Ψυχοθεραπείας μέσα από Παιχνίδι & Παραμύθια
Kiprou ke Neofitou, Larisa 412 21, Greece
ΑΝΕΜΗ, Χώρος Ψυχοθεραπείας μέσα από Παιχνίδι & Παραμύθια
30 €

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :