Τα διαφορετικά πρόσωπα του Θεού Πάνα

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας & Δραματοθεραπείας, Το Άθυρμα, σε συνεργασία με τον Χώρο Ψυχοθεραπείας μέσα από Παιχνίδι και Παραμύθια , ΑΝΕΜΗ παρουσιάζουν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για το έτος 2016-2017 που θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα. Για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθουν στην Αθήνα σας παραπέμπουμε στο www.playtherapy.gr

Τα διαφορετικά πρόσωπα του Θεού Πάνα
(το άγχος και η κρίση πανικού μέσα από την οπτική της Παιγνιοθεραπείας και της Δραματοθεραπείας)

Η λέξη πανικός λένε πως ετυμολογείται από τον Πάνα. Ο Πάνας ήταν Θεός που, πέραν των άλλων, φημιζόταν για τον ξαφνικό και αδικαιολόγητο φόβο που προκαλούσε, και που τον ένιωθαν όσοι ταξίδευαν σε μακρινά και έρημα μέρη, ιδιαίτερα τη νύχτα... Παράλληλα ήταν φίλος του θεού Διόνυσου, λάτρης του κρασιού και του γλεντιού, προστάτης της φύσης και των ερωτευμένων.

Στο βιωματικό αυτό εργαστήριο θα συναντηθούμε με τους φόβους, τις αγχώδεις διαταραχές και τις κρίσεις πανικού. Θα αναζητήσουμε άγχη και φόβους παιδιών και ενηλίκων που ψάχνουν τρόπους να εκφραστούν. Θα τους κατανοήσουμε κινητοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας, με όχημα το παιχνίδι και τη δραματοποίηση.

Το σεμινάριο συντονίζουν οι :

Γεωργία Γκιούρκα, Ψυχολόγος, Δραματοθεραπεύτρια
Όλγα Δημοπούλου, Ψυχολόγος – Παιγνιοθεραπεύτρια

Κόστος: 30€ (20€ για άνεργους)

 

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 19-03-2016 10:30 am
Ημ. Λήξης 19-03-2016 2:30 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 30 €
Τόπος διεξαγωγής ΑΝΕΜΗ, Χώρος Ψυχοθεραπείας μέσα από Παιχνίδι & Παραμύθια

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :