Οι τέσσερις δρόμοι για την διαχείριση του άγχους

Στις 24/2/2016 ξεκινάει στην Ελληνοαμερικανική Ένωση το διήμερο σεμινάριο «Οι τέσσερις δρόμοι για την διαχείριση του άγχους» το οποίο σας βοηθάει να εντοπίσετε τους παράγοντες που σας αγχώνουν, δείχνει συγκεκριμένες τεχνικές για την διαχείριση του άγχους μέσα από βιο-ανάδραση, καθαρή χρήση των αισθήσεων, λειτουργική αναπνοή και μυική χαλάρωση, καθώς και τα εργαλεία που συμβάλλουν στην συναισθηματική και σωματική ισορροπία.
Το σεμινάριο «Οι τέσσερις δρόμοι για την διαχείριση του άγχους», που έχει επιμεληθεί ο Σωτήρης Τσόγκας - σκηνοθέτης, ηθοποιός, καθηγητής αγωγής λόγου, ερευνητής και ιδρυτικό μέλος του Θεάτρου Πρόβα - έχει βοηθήσει δεκάδες συμμετέχοντες και διεξάγεται για έκτη συνεχή φορά.

Συνοπτική θεματολογία συναντήσεων

  • Βιο-Ανάδραση
  • «Καθαρή» Χρήση των Αισθήσεων
  • Λειτουργική Αναπνοή
  • Μυική Χαλάρωση

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε καλέστε στα τηλ. 2103680006 ή 2103680038 ή στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 24-02-2016 12:00 am
Ημ. Λήξης 25-02-2016 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Ελληνοαμερικάνικη Ένωση

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).