Αντιμετωπίζοντας το Bullying στον εργασιακό χώρο

Η εργασία μπορεί να αποτελέσει σημαντική πηγή ικανοποίησης και ευχαρίστησης, ακόμα κι αν συνοδεύεται από κούραση. Μερικές φορές όμως αισθανόμαστε πως η εργασία μας πραγματικά μας αποστραγγίζει συναισθηματικά εξαιτίας του bullying που μπορεί να βιώνουμε.

Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, 1 στους 10 εργαζόμενους δηλώνουν ότι έχουν υποστεί bullying στον εργασιακό χώρο. Στην Ελλάδα το φαινόμενο αυτό εξαπλώνεται µε γρήγορους ρυθµούς λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Παρόλη τη σοβαρότητα του φαινομένου, όμως, συχνά η ανάγκη διατήρησης μιας θέσης τίθεται σε προτεραιότητα, παραμερίζοντας την ψυχική και σωματική υγεία ενός ανθρώπου. Όμως, το άτομο που υφίσταται bullying στην πραγματικότητα έχει περισσότερο χώρο για ελιγμούς από ότι συνειδητοποιεί.

Στο σεμινάριο αυτό, αρχικά θα συζητήσουμε για το bullying στον εργασιακό χώρο και τις επιπτώσεις του και στη συνέχεια θα δούμε τι μπορεί κάποιος να κάνει για να το αντιμετωπίσει. Ποιές ικανότητες προστασίας υπάρχουν όταν ένα άτομο κριτικάρεται άδικα, πιέζεται ή «χρησιμοποιείται»; Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στην ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων.

Πληροφορίες Συμμετοχής: 211-2143425 κιν 6972152645

Ημέρες και ώρες παρακολούθησης:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08/04/2016 ΩΡΑ: 18:30-20:30

Κόστος: 30 ευρώ. Ειδική τιμή σε ανέργους και φοιτητές 25

Ολιγομελή τμήματα

Παρέχονται βεβαίωση παρακολούθησης και υλικό σημειώσεων

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 08-04-2016 6:30 pm
Ημ. Λήξης 08-04-2016 8:30 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 30 €
Τόπος διεξαγωγής Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :