Θα ζήσω τη ζωή που αξίζω – Είναι επιλογή μου!

Ένα μοναδικό εργαστήριο ευημερίας ξεκινάει στις 7 Απριλίου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Ποια είναι η ζωή που αξίζουμε; Τι μας εμπνέει; Ζούμε το «τώρα» ή αναβάλλουμε περιμένοντας το καλύτερο αύριο;

Αυτά και άλλα ακόμα θέματα, που αφορούν στις επιλογές μας, τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις αλλαγές, την προσωπική μας ευθύνη, την υπέρβαση του ατομικού συμφέροντος, αναλύονται στο εργαστήριο «Επιλέγω να ζω τη ζωή που αξίζω» της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.


Το εργαστήριο ξεκινάει στις 7 Απριλίου και αναπτύσσεται σε τρεις 3ωρες συνεδρίες - 7, 14 και 21 Απριλίου.

Στη διάρκεια του οι συμμετέχοντες θα καταθέσουν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους, θα δουλέψουν σε σειρά ασκήσεων και βιωματικών δραστηριοτήτων και θα εξάγουν τα προσωπικά τους συμπεράσματα για δράση, ώστε να ζήσουν τη ζωή που δικαιούνται και αξίζουν.


Συνοπτική θεματολογία
• Έμπνευση και ολοκλήρωση στη ζωή: Πώς τη βιώνουμε;
• Προσωπικές επιλογές και δραστηριότητες
• Ευτυχία και ευδαιμονία: Σημασία και εμπειρία
• Νόημα και σκοπός
• Στόχοι που συμβάλλουν στην καλή ζωή
• Η πορεία προς την ευημερία

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλ. 2103680006 ή 2103680038 ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 07-04-2016 12:00 am
Ημ. Λήξης 21-03-2016 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Ελληνοαμερικάνικη Ένωση

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).