Γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό μας: Ενα ταξίδι προς την αυτογνωσία.

Γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό μας: Ενα ταξίδι προς την αυτογνωσία. Τεχνικές και βιωματικές ασκήσεις.

Εισηγητής: Βέρα Πρατικάκη, Ψυχοθεραπεύτρια.

Σε ποιούς απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, φοιτητές και σε όποιον από το ευρύ κοινό ενδιαφέρεται να συμμετάσχει.

Σκοπός: Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση διαφόρων τεχνικών για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μέσω της ενίσχυσης της αυτογνωσίας.

Περιγραφή:

Η έλειψη αυτογνωσίας σχετίζεται άμεσα με την κακή ποιότητα ζωής και έχει επιπτώσεις στην ψυχική, αλλά και στην σωματική υγεία ενός ατόμου.

Αυτό το σεμινάριο δίνει έμφαση τόσο στην θεωρία όσο και στην πράξη. Αρχικά γίνεται μια θεωρητική παρουσίαση για την καλύτερη κατανόηση των βασικών εννοιών και του τρόπου λειτουργίας του εαυτού μας. Τί είναι η αυτοεκτίμηση και η προσωπικότητα; Πώς διαμορφώνονται; Από τί επηρεάζονται; Πώς μπορεί κάποιος να ανακαλύψει ποιός πραγματικά είναι και τί θέλει;

Στην συνέχεια περιγράφονται διαφορετικοί τρόποι ενίσχυσης της αυτογνωσίας και σύνδεσης με τον αυθεντικό εαυτό. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στην εφαρμογή συγκεκριμένων τεχνικών μέσα από την χρήση βιωματικών ασκήσεων (παίξιμο ρόλων, νοερές εικόνες, δημιουργικές τεχνικές) και συνοδευτικών φύλλων εργασίας.

Πληροφορίες Συμμετοχής: 211-2143425 κιν 6972152645

Ημέρες και ώρες παρακολούθησης:

ΠΕΜΠΤΗ 18/02/2016 ΩΡΑ: 19:00-21:00

Κόστος: 30 ευρώ. Ειδική τιμή σε ανέργους και φοιτητές 20

Ολιγομελή τμήματα

Παρέχονται βεβαίωση παρακολούθησης και υλικό σημειώσεων

--Πληροφορίες Φορέα:

Λίγα λόγια για μας...
Με αφορμή το κοινό μάς ενδιαφέρον και κατευθυντήρια εκπαίδευση στην Συστημική - Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική, αποφασίσαμε να συμπορευτούμε επαγγελματικά και να δημιουργήσουμε ένα Κέντρο, που θα εστιάζει στη Πρόληψη εν μέσω Σεμιναρίων αλλά και στην Συμβουλευτική παρέμβαση.

Ασπαζόμενοι την φιλοσοφία της Συστημικής Θεραπείας του "σχετίζομαι άρα υπάρχω", βλέπουμε το άτομο ως το κέντρο και μετέπειτα ως σύνθεση, διαχειριζόμαστε τα θέματα που προκύπτουν στο "εδώ και τώρα" και επικεντρωνόμαστε στο ΠΩΣ να αντιμετωπίσουμε το "προβλήμα" μέσα από το ουσιαστικό αίτιο. Στόχος μας είναι εν μέσω της Συμβουλευτικής να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα στις σχέσεις τις οποίες το κάθε άτομο είναι εμπλεκόμενο ώστε να έχει μια "λειτουργική" καθημερινότητα και στην ουσία μια "λειτουργική" ζωή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.kentro-prolipsis.com

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
Μας βρίσκετε εύκολα, είμαστε στην καρδιά της πόλης.

Μόλις 2 λεπτά από το ΜΕΤΡΟ Συντάγματος ή Μοναστηράκι!
Ερμού 40, Αθήνα, ΤΚ 10563
κιν 6972152645

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 18-02-2016 7:00 pm
Ημ. Λήξης 18-02-2016 9:00 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 30 €
Τόπος διεξαγωγής Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :