Σεμινάριο για την διαχείριση του άγχους

Το άγχος και η ανησυχία είναι συναισθήματα παγκοσμίως γνωστά. Είναι φυσιολογικές αντιδράσεις, χρήσιμες και συχνά ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο, καθώς μας προετοιμάζουν να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις γύρω μας.

Ταυτόχρονα όμως μπορεί να είναι και παθολογικά όταν είναι υπερβολικά έντονα (φτάνοντας μέχρι και σε κρίσεις πανικού), όταν διατηρούνται και πέρα από την έκθεσή μας σε κάποιο κίνδυνο ή όταν εμφανίζονται σε καταστάσεις όπου δεν τα δικαιολογούν.

Όταν αισθανόμαστε ότι το άγχος αρχίζει να παρεμβαίνει στη ζωή μας και μας δημιουργεί εμπόδια, τότε είναι βέβαιο ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για να το αντιμετωπίσουμε.

Η ερώτηση όμως είναι τί;

Αν και δεν υπάρχουν 'μαγικές' συνταγές, στο σεμινάριο αυτό, αφού πρώτα συζητήσουμε για το άγχος, τη λειτουργία και τις επιπτώσεις του, θα παρουσιάσουμε διάφορες τεχνικές και τρόπους για να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε.

Εισηγητής: Βέρα Πρατικάκη, Ψυχολόγος

Πληροφορίες Συμμετοχής: 211-2143425 κιν 6972152645

Ημέρες και ώρες παρακολούθησης:

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/01/2016 ΩΡΑ: 19:00-21:00

Κόστος: 30 ευρώ. Ειδική τιμή σε ανέργους και φοιτητές 25

Ολιγομελή τμήματα

Παρέχονται βεβαίωση παρακολούθησης και υλικό σημειώσεων

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 27-01-2016 7:00 pm
Ημ. Λήξης 27-01-2016 9:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 30 €
Φορέας Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).