Διαχείριση Κρίσεων Άγχους μέσω Γνωσιακών Συμπεριφορικών Τεχνικών και Hatha Yoga

Ομαδικό πρόγραμμα διαχείρισης κρίσεων άγχος μέσω συνδυασμού γνωσιακών συμπεριφορικών τεχνικών ( Cognitive Behavioral Therapy) και Hatha Yoga:

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 12 συνεδρίες (μία την εβδομάδα) και απευθύνεται σε άτομα τα οποία δυσκολεύονται στον χειρισμό τους στρες, με δυσάρεστες για τους ίδιους συνέπειες (κρίσεις άγχους).

Μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τι είναι το άγχος και πως λειτουργεί και εφαρμόζουν τεχνικές διαχείρισης του στρες και των αρνητικών σκέψεων. Ταυτόχρονα, μέσω της χαλάρωσης των αναπνοών και της πρακτικής της Hatha Yoga, τα μέλη της ομάδας αποκτούν ένα ακόμη εργαλείο ώστε να ελέγχουν περισσότερο το σώμα τους και τα αρνητικά συμπτώματα-κρίσεις.

Τέλος, το πρόγραμμα αποτελεί σημαντική ενίσχυση των ατόμων εκείνων που παρακολουθούν ήδη ένα ατομικό θεραπευτικό πρόγραμμα αλλά και εκείνων που θέλουν να γνωρίσουν τις αρχές της γνωσιακής συμπεριφορικής θεραπείας.

Διεξάγεται από εξειδικευμένο Ψυχολόγο-Δάσκαλο Yoga με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πιστοποίηση Yoga Alliance.

Προσοχή: Το υπάρχον πρόγραμμα δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση τις ατομικές συνεδρίες με έναν εξειδικευμένο θεραπευτή ή την υπάρχουσα φαρμακοθεραπεία.

Ημερομηνία έναρξης: Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016
Ώρα: 10:45 p.m
Περιοχή: Σκουζέ 5, Σύνταγμα
Φορέας: Shanti Athens Yoga
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 871 4281
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.facebook.com/ShantiAthensYoga
Θέσεις: Περιορισμένες

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 05-10-2016 10:45 am
Ημ. Λήξης 28-12-2016 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Shanti Athens Yoga

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).