Βιωματική Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Εξέλιξης

Η Αυθεντική Επικοινωνία ως Γέφυρα Συνάντησης με Εμένα και τους Άλλους

Βιωματική Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Εξέλιξης

Μία από τις βασικότερες ανάγκες του ανθρώπου είναι η ανάγκη για επικοινωνία τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό του. Επικοινωνούμε για να συνδεθούμε,για να υπάρξουμε και να συνυπάρξουμε, για να μοιραστούμε και αναζητάμε συνεχώς τρόπους να πλησιάσουμε, να έρθουμε πιο κοντά με τους άλλους, να γίνουμε αντιληπτοί, να κατανοήσουμε και να μας κατανοήσουν.
 
Στην επικοινωνία μας με τους φίλους, τους γονείς,τα παιδιά, τους συναδέλφους, τον/την σύντροφό μας αλλά και στις τυχαίες μας αλληλεπιδράσεις, συχνά αντιμετωπίζουμε "επικοινωνιακές προκλήσεις" οι οποίες μας αφήνουν μία πικρή αίσθηση κάποιες φορές, καθώς σκεφτόμαστε ότι: "δεν με καταλαβαίνουν ... του μιλάω και δεν με ακούει... δεν μπορώ να βγάλω άκρη... έχει χαθεί η επικοινωνία.."
 
Στο σεμινάριο αυτό θα μιλήσουμε για τα εμπόδια στην επικοινωνία, το χτίσιμο της αυτοεκτίμησης, τη σημασία της ενθάρρυνσης, την ενσυναίσθηση, τα όρια και τις συγκρούσεις και τους τρόπους ουσιαστικής και αποτελεσματικής επικοινωνίας.
 
Θα μοιραστούμε απόψεις, πρακτικές, βιώματα, απορίες με στόχο να διευρύνουμε τις δεξιότητες μας στην τέχνη της επικοινωνίας με ένα βιωματικό τρόπο εργασίας, μέσα από ένα κύκλο 12 εβδομαδιαίων συναντήσεων.
 
Η ομάδα απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, σπουδαστές ψυχικής υγείας και σε κάθε έναν που ενδιαφέρεται να βελτιώσει τις δεξιότητες επικοινωνίας και τις σχέσεις του αλλά και να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του.
 
Η συμμετοχή είναι 180ευρώ και 150 για ανέργους
 
Συντονίζουν οι Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας Τάσος Δαφνομήλης τηλ: 6985 089 194 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τζοβάννα Βουτσίνου τηλ: 6946 900 066 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Η ημερομηνία έναρξης υπόκειται σε αλλαγές.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 23-11-2016 7:00 pm
Ημ. Λήξης 23-11-2016 9:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 180 €
Φορέας Τάσος Δαφνομήλης - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).