Ομάδα Αυτογνωσίας για Θεραπευτές

Η συγκεκριμένη ομάδα αυτογνωσίας απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους σχολών όπως η ψυχολογία, η συμβουλευτική, η κοινωνική εργασία, η εργοθεραπεία, η λογοθεραπεία, η κοινωνιολογία, η ειδική αγωγή και συναφή επιστημονικά πεδία.

Θα σας βοηθήσει να μάθετε στην πράξη πώς να γίνετε καλύτεροι θεραπευτές και να αναπτύξετε δεξιότητες ενσυναίσθησης, ενεργητικής ακρόασης, θεραπευτικής παρουσίας και παρέμβασης.

Σε βάθος χρόνου, θα εμβαθύνετε στην αυτογνωσία σας και θα δείτε νέους τρόπους για να βελτιώσετε τον εαυτό και την καθημερινότητα σας.

Η ομάδα θα γίνεται κάθε δεύτερη Πέμπτη πρωί 10:00-12:00.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει, μπορεί να με καλέσει στο 6977866461 (πρωινές ώρες), ή να μου στείλει ένα mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 01-01-2017 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Γρηγόρης Βασιλειάδης

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).