Συνάντηση Γνωριμίας με το Ψυχόδραμα πριν το τέλος της Χρονιάς

"Δίνοντας αξία"

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016
Ώρες διεξαγωγής: 19.00- 22.00
 
Πολλές φορές νιώθω ότι η ζωή περνάει, ο χρόνος τρέχει κι εγώ σαν να μην κοιτάζω, να μην δίνω αξία σε αυτό που μου συμβαίνει, σε όλα όσα καταφέρω. Λίγο πριν την καινούρια χρονιά, δημιουργούμε μία ευκαιρία συνάντησης με τον εαυτό μας και γνωριμίας με το ψυχόδραμα, μία ευκαιρία να δούμε όσα καταφέραμα φέτος, σε ένα κλίμα ζεστασιάς και ασφάλειας!
 
Το ψυχόδραμα είναι μία βιωματική μέθοδος ανάπτυξης της προσωπικότητας, μέσα από την οποία μαθαίνω να αφήνομαι στην έκφραση, τα συναισθήματα, στο άγνωστο, στο εδώ και τώρα, αναπτύσσω τον αυθορμητισμό και τη δημιουργικότητα μου, αυτό που ήδη έχω μέσα μου και έρχομαι σε επαφή με διάφορες πλευρές του εαυτού μου. Μαθαίνω να δίνω αξία σε εμένα και σ' ότι υπάρχει γύρω μου.
 
Το θέμα της συνάντησης είναι "δίνοντας αξία" και θα το προσεγγίσουμε μέσα από την καθημερινή μας εμπειρία. Θα έρθουμε σε μία πρώτη επαφή με την μέθοδο του ψυχοδράματος, θα αναπτύξουμε την ομαδικότητα μας και θα πειραματιστούμε με συναισθήματα και εμπειρίες που βιώνουμε στο εδώ και τώρα.
 
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Συντονίστρια: Ηλιάννα Πεσσάρη, Ψυχολόγος, ψυχοδραματίστρια
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 215 5 159 120 (Ηλιάννα) και 693 8 165 911
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Κόστος συμμετοχής: 30€ / 20€ για φοιτητές και ανέργους
 
Μετά την συνάντηση αυτή, όποιος ενδιαφέρεται για μία πιο συστηματική επαφή με τον εαυτό του μέσα από το ψυχόδραμα, έχει την δυνατότητα να ενταχθεί σε μία από τις βιωματικές ομάδες ψυχοδράματος, που ήδη λειτουργούν στον χώρο ή που θα ξεκινήσουν με την καινούρια χρονιά (εβδομαδιαίες ή ανά δεκαπέντε μέρες).

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 13-12-2016 7:00 pm
Ημ. Λήξης 13-12-2016 10:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 30 €
Φορέας Ηλιάννα Πεσσάρη

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).