Πενθήμερο Φεστιβάλ με το άγγιγμα των 5 γραμμαρίων

ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΚΡΑΝΙΟ-ΙΕΡΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

1-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Για 8η χρονιά διοργανώνεται το θεραπευτικό camp στο δάσος και τη θάλασσα. Φέτος το camp θα διεξαχθεί από 1-5 Ιουλίου 2017.

Φέτος η συνάντηση παίρνει μια άλλη μορφή- γίνεται κάτι σαν γιορτή-καθώς είναι εμπλουτισμένη με διάφορες δραστηριότητες, που στοχεύουν στην ευρύτερη επικοινωνία των ανθρώπων και στην γνωριμία με το θέμα της μνήμης του σώματος, την γνωριμία με την μέθοδο που αγγίζει τη μνήμη του σώματος, μέσα σε ένα όμορφο και γεμάτο ενέργεια φυσικό περιβάλλον.

Το θεραπευτικό camp εμψυχώνεται σύμφωνα με την σωματική θεραπεία μη κατευθυντικής προσέγγισης N.D.S.E.R.-C.S.T. , στην οποία το άγγιγμα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα αγγίγματα είναι χωρίς καμιά πρόθεση και επεμβατικότητα, αλλά με απόλυτο σεβασμό στην αλήθεια και τον ρυθμό του κάθε προσώπου και οδηγούν τον κάθε συμμετέχοντα να έρθει σε αληθινή επαφή με το σώμα του, να αισθανθεί τα συναισθήματα του, να βρει τις μνήμες του, να επουλώσει βαθιά τραύματα και έτσι να αρχίσει να βηματίζει τον δρόμο της προσωπικής του ισορροπίας.

Η ανάγκη για άγγιγμα και αγκαλιά είναι βασική για την πλήρη ανάπτυξη του ανθρώπου. Υπάρχουν όμως αμέτρητοι παράγοντες στην ζωή κάθε ανθρώπου , οι οποίοι τον οδηγούν να ενοχοποιεί, να φοβάται, να απομονώνει τον εαυτό του από την ανάγκη αυτή. Η ανάγκη όμως βρίσκεται εκεί και περιμένει την εκπλήρωση της.

Στο camp καθένας μπορεί να συναντηθεί με το σώμα του και την καρδια του, να μάθει να αγγίζει και να αγγίζεται, να αγκαλιάζει και να αγκαλιάζεται ξεπερνώντας φόβους, και σκέψεις που τον περιορίζουν να εκφράσει τον εαυτό του στους άλλους ανθρώπους μέσα από το σώμα του.

Στο camp, κάθε χρόνο άνθρωποι που έχουν ευεργετηθεί από τη μέθοδο αυτή και την γνωρίζουν βιωματικά συναντιόνται με ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν τη μέθοδο, συζητούν, ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες. Οι «παλιοί» και οι «νέοι» του θεραπευτικού τρόπου ζωής βρίσκονται μέσα στο όμορφο φυσικό περιβάλλον και φτιάχνουν μια όμορφη δυναμική πολύτιμη και για όλους.

Το camp είναι ανοιχτό λοιπόν, σε όποιον θα ήθελε να γνωρίσει τη μέθοδο, η οποία μπορεί να του αλλάξει τη ζωή.

Το camp διεξάγεται στο κάμπινγκ IONION BEACH CAMPING –Γλύφα Ηλείας-Δάσος Θινών.

Το πρόγραμμα έχει καθημερινά μια πρωινή συνάντηση της ομάδας στο δάσος και μια βραδινή στη θάλασσα.

Φέτος θα υπάρχει και έκθεση ζωγραφικής που αφορά στην μνήμη του σώματος και μικρό βιβλιοπωλείο στο χώρο του κάμπινγκ.

Η διαμονή μπορεί να γίνει σε σκηνές ή σε bungalows που έχει το κάμπινγκ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 5 ΜΕΡΕΣ (25 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 6972 350-743 & e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 01-07-2017
Ημ. Λήξης 05-07-2017
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 100 €
Τόπος διεξαγωγής Ionion Beach Camping

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :