Ομάδα Αυτογνωσίας και προσωπικής θεραπείας

Μετά την επιτυχημένη λειτουργία της πρώτης ομάδας, ξεκινάει και δεύτερη ομάδα αυτογνωσίας και προσωπικής θεραπείας από τη Τετάρτη 5 Απριλίου.

Η ομάδα θα είναι ολιγομελή, ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία για ενεργή συμμετοχή. Θα συγκεντρωνόμαστε κάθε Τετάρτη στις 19:30 (αν εξυπηρετεί τα μέλη ενδέχεται να είναι κάθε Τρίτη) και για μιάμιση ώρα θα εκφράζουμε αυτά που μας απασχολούν, αναζητώντας τρόπους να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην διεκδίκηση καλύτερων σχέσεων με το σύντροφο, το παιδί, το συνεργάτη, το φίλο.

Θα δοθεί έμφαση στην ανάδειξη του προσωπικού μας δυναμικού, εξασκώντας δεξιότητες καλής επικοινωνίας, ενεργητικής ακρόασης, έκφρασης θετικών και αρνητικών συναισθημάτων, αντιπαράθεσης, υποστήριξης, αποδοχής.

Το κύριο εργαλείο γι’ αυτό, θα αποτελέσει η σχέση του ενός με τον άλλο, όπως θα διαμορφωθεί μέσα στο θεραπευτικό πλαίσιο.

Το κλίμα που καλλιεργούμε μέσα στην ομάδα είναι αμοιβαίας εχεμύθειας, σεβασμού και αλληλοϋποστήριξης.

Από την άλλη, το κομμάτι της ψυχοεκπαίδευσης που περιλαμβάνεται, θα συμπληρώνεται και από βιωματική πρακτική.

Οι συναντήσεις θα γίνονται στη διεύθυνση, Σεϊζάνη 3, Ν. Ιωνία, 1ος όροφος.

Το πρόγραμμα Ομαδικής Θεραπείας υπάγεται στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης του Σωματείου "Ατραπός Κηφισιάς" γι' αυτό και η τιμή συμμετοχής είναι χαμηλή.

Η ομάδα θα είναι ανοιχτή για νέα μέλη, λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της. Η πρώτη συνάντηση, ατομική, θα είναι δωρεάν.

Πληροφορίες για εγγραφή στα τηλέφωνα 211 4068 113 & 6944 896279.

Συντονίστρια: Ηλιοπούλου Τέτα, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 05-04-2017 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Ηλιοπούλου Τέτα Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).