Ομάδα Αυτογνωσίας και προσωπικής θεραπείας

Μετά την επιτυχημένη λειτουργία της πρώτης ομάδας, ξεκινάει και δεύτερη ομάδα αυτογνωσίας και προσωπικής θεραπείας από τη Τετάρτη 5 Απριλίου.

Η ομάδα θα είναι ολιγομελή, ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία για ενεργή συμμετοχή. Θα συγκεντρωνόμαστε κάθε Τετάρτη στις 19:30 (αν εξυπηρετεί τα μέλη ενδέχεται να είναι κάθε Τρίτη) και για μιάμιση ώρα θα εκφράζουμε αυτά που μας απασχολούν, αναζητώντας τρόπους να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην διεκδίκηση καλύτερων σχέσεων με το σύντροφο, το παιδί, το συνεργάτη, το φίλο.

Θα δοθεί έμφαση στην ανάδειξη του προσωπικού μας δυναμικού, εξασκώντας δεξιότητες καλής επικοινωνίας, ενεργητικής ακρόασης, έκφρασης θετικών και αρνητικών συναισθημάτων, αντιπαράθεσης, υποστήριξης, αποδοχής.

Το κύριο εργαλείο γι’ αυτό, θα αποτελέσει η σχέση του ενός με τον άλλο, όπως θα διαμορφωθεί μέσα στο θεραπευτικό πλαίσιο.

Το κλίμα που καλλιεργούμε μέσα στην ομάδα είναι αμοιβαίας εχεμύθειας, σεβασμού και αλληλοϋποστήριξης.

Από την άλλη, το κομμάτι της ψυχοεκπαίδευσης που περιλαμβάνεται, θα συμπληρώνεται και από βιωματική πρακτική.

Οι συναντήσεις θα γίνονται στη διεύθυνση, Σεϊζάνη 3, Ν. Ιωνία, 1ος όροφος.

Το πρόγραμμα Ομαδικής Θεραπείας υπάγεται στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης του Σωματείου "Ατραπός Κηφισιάς" γι' αυτό και η τιμή συμμετοχής είναι χαμηλή.

Η ομάδα θα είναι ανοιχτή για νέα μέλη, λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της. Η πρώτη συνάντηση, ατομική, θα είναι δωρεάν.

Πληροφορίες για εγγραφή στα τηλέφωνα 211 4068 113 & 6944 896279.

Συντονίστρια: Ηλιοπούλου Τέτα, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 05-04-2017
Θέσεις Ν/Α
Κόστος -
Τόπος διεξαγωγής Ηλιοπούλου Τέτα Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :