Βιωματικό Σεμινάριο Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης

Η «Ψυχοσύνθεση» σε συνεργασία με τη «Metamorphosis Coaching» διοργανώνουν 2ήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να γνωρίσουν και να βελτιώσουν τον εαυτό τους, να αφυπνιστούν και να ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο ζωής που θα υποκινείται και θα συμβαδίζει με τα θέλω και τους στόχους τους.

Το διήμερο σεμινάριο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, έχει αποκλειστικά βιωματικό χαρακτήρα και αποτελείται από ασκήσεις που συχνά έχουν την μορφή παιχνιδιού, και κινητοποιούν το σώμα, τον νου και το συναίσθημα.

Οι ασκήσεις παρουσιάζονται από τους υπεύθυνους της ομάδας και στη συνέχεια τα μέλη αυτής παροτρύνονται να συμμετέχουν ατομικά αλλά και να αλληλεπιδρούν με τα υπόλοιπα μέλη. Μέσω της πράξης αλλά και της ενεργούς συμμετοχής ενισχύεται η μάθηση με στόχο τα μέλη της ομάδας να μπορέσουν να καλλιεργήσουν την αυτοπαρατήρηση και την ενδοσκόπηση, βασική προϋπόθεση για την απόκτηση της αυτογνωσίας. Επιπλέον, στοχεύει στο να αισθανθούν όμορφα με τον εαυτό τους, να τον αποδεχτούν και να δημιουργήσουν μια θετική αυτοεικόνα.

Στις ομαδικές αυτές συναντήσεις, το κάθε μέλος θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει μια νέα εμπειρία, σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, και να αποκτήσει νέες δεξιότητες έτσι ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να τις μεταφέρει στη ζωή του και την καθημερινότητά του.

Τέλος, το σεμινάριο βασίζεται στις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού, της αποδοχής και της εχεμύθειας και επιπλέον πληρεί το δεοντολογικό κώδικα και τις επιστημονικές αρχές της επιστήμης της ψυχολογίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Ιουνίου 2017 στην έδρα της «Ψυχοσύνθεσης», Απολλωνίας 5, 45332, Ιωάννινα

Κόστος Συμμετοχής: 50 ευρώ

Πληροφορίες/Κρατήσεις: Άννα Δήμου, 690 82 70 341, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Τα εργαστήρια είναι βιωματικά και θα γίνουν σε μικρές ομάδες, γι’αυτό απαιτείται έγκαιρη κράτηση.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 03-06-2017 12:00 am
Ημ. Λήξης 04-06-2017 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 50 €
Φορέας Άννα Δήμου

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).