Αφροδίτη για πάντα

Σειρά ημερίδων «Ψυχανάλυση για όλους»


«Αφροδίτη για πάντα»


Μια απόπειρα κατανόησης της καλλιτεχνικής δημιουργίας μέσα από την ψυχαναλυτική προσέγγιση του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου.


Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10:00 έως 18:00

Κόστος: 55 ευρώ, για εγγραφές έως την 5η Ιανουαρίου 2016. Το κόστος ανέρχεται σε 70 ευρώ για μεθύστερες εγγραφές.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εμβάθυνση επί μιας "κουλτούρας του θραύσματος" με αφορμή την ιστορία του ακρωτηριασμένου γλυπτού.

Πληροφορίες επικοινωνίας: Τηλ. 2108958269

 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. /Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.epekeina.gr

Διεύθυνση: Αθήνα / Ιοφώντος 16, Πλατεία San Diego ( πλησίον Caravel ) / metro Ευαγγελισμός

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 16-01-2016 10:00 am
Ημ. Λήξης 16-01-2016 6:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 70 €
Φορέας ΕΠΕΚΕΙΝΑ

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).