Ομάδα Αυτογνωσίας - Διαπροσωπικές Σχέσεις

Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα αυτογνωσίας και μέσα από βιωματικές ασκήσεις και αλληλεπίδραση, να δουλέψουμε τη στάση μας και τον τρόπο που επικοινωνούμε.

Μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον να προωθήσουμε την προσωπική αναζήτηση και την ανάπτυξη του προσωπικού δυναμικού που έχει ο καθένας. Να κατανοήσουμε και να αναπτύξουμε λειτουργικές πρακτικές και με γνώμονα το σεβασμό προς την μοναδική υπόσταση του κάθε ατόμου να βρούμε εσωτερική ισορροπία και πληρότητα.

Οι συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες διάρκειας 1,5 ώρες, σταθερή ημέρα και ώρα.

Θα προηγηθεί ατομική αξιολόγηση κάθε μέλους πριν την ομάδα.

Διάρκεια: Οκτώβριος - Ιούλιος

Μηνιαίο κόστος 60 €

Οι συναντήσεις αξιολόγησης θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 25 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου και η πρώτη ομαδική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 5/10.

Συντονιστής: Παναγιώτης Εμμανουηλίδης – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Χώρος διεξαγωγής: Αγνώστων Ηρώων 40-44, Νέα Ιωνία – πλησίον εκκλησίας Αγίων Αναργύρων (ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας)

Πληροφορίες στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, παρακαλείστε να συμπληρώσετε την συγκεκριμένη φόρμα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 05-10-2017 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 60 €
Φορέας Ομάδα Αυτογνωσίας - Διαπροσωπικές Σχέσεις

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).