Θυμός: Μαθαίνουμε να τον αντιμετωπίζουμε

 Ο θυμός είναι ένα έντονο αρνητικό συναίσθημα, προκαλούμενο συνήθως από κάποια ταραχή, προσβολή ή άρνηση. Ως αποτέλεσμα μπορεί να είναι η έντονη αντίδραση ή η σιωπή. Γενικά, οι συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν για το άτομο είναι τόσο ψυχικές όσο και σωματικές.
 
 Σκοπός του σεμιναρίου είναι τόσο η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τον θυμό και τις επιπτώσεις του, όσο και η εκπαίδευση τους σε τεχνικές για την αντιμέτωπη του. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος θα γίνει παρέμβαση για την κατανόηση, αξιολόγηση, εκτίμηση και εντοπισμό των παραγόντων που διεγείρουν το συναίσθημα του θυμού και στο δεύτερο μέρος οι συμμετέχοντες/ουσες θα εκπαιδευτούν σε διάφορες στρατηγικές.
 
 Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει τόσο θεωρητικό μέρος όσο και βιωματικό, καθώς μέσα από μια σειρά ασκήσεων θα εκπαιδευτούμε στο πώς μπορούμε να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις που μας προκαλούν θυμό.
 
Εισηγήτρια : Σοφία-Ερατώ Μερτζανάκη, Ψυχολόγος ,Msc Παιδοψυχολόγος
 
Πληροφορίες συμμετοχής: τηλ 211-2143425, κιν 6972152645
 
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Ολιγομελη τμηματα.
 
Παρέχονται: βεβαιωση παρακολουθησης σεμιναριου και υλικο σημειωσεων.
 
Κόστος σεμιναρίου: 30 ευρω. Ειδικη τιμη για φοιτητες και ανεργους 25 ευρω
 
Tόπος: Ερμού 58-60, Αθήνα
 
Ημερομηνία διεξαγωγής: Δευτέρα 10/09/2018, 18:30-21:00

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 10-09-2018 6:30 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 30 €

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :