Βιωματικό Σεμινάριο "Γενεόγραμμα & Art Therapy"

Το Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας, με εμπειρία 28 ετών στην εκπαίδευση, μελέτη, έρευνα και διάδοση της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας, διοργανώνει το Βιωματικό Σεμινάριο «Γενεόγραμμα & Art Therapy», ένα πολύτιμο μέσο και εργαλείο για να κατανοήσουμε τη δομή της οικογένειας.

Το «Γενεόγραμμα» είναι μια μορφή οικογενειακού δένδρου, το οποίο καταγράφει πληροφορίες, που αφορούν τα μέλη της οικογένειας, τουλάxιστον για τρεις γενιές πίσω. Τα στοιxεία για την οικογένεια μας δίνονται με τέτοιο "αναπαραστατικό" τρόπο, ώστε να προσφέρουν ένα πλούσιο σύμπλεγμα από ενότητες -gestalts- καθώς και μια πλούσια πηγή υποθέσεων στο πως ένα προσωπικό πρόβλημα, μπορεί να συνδέεται με την οικογενειακή δομή και πως αυτά αλληλεπιδρούν και αλληλοεπηρεάζονται στη διάρκεια του χρόνου.

Η Τέxνη, εξάλλου, καταγράφει πληροφορίες μέσα από τη συμβολική δύναμη των εικόνων, προωθώντας μη συνειδητοποιημένη γνώση στη συνείδηση.

Για να κατανοήσουμε το παραπάνω θέμα, θα το προσεγγίσουμε μέσα από δύο σημασιολογικά συμβολικά επίπεδα: του γενεογράμματος και των εικόνων.

Συντονίστριες:

Ν. Αναγνωστοπούλου,Μ.Α., ΑrTpsy, ECPh., Ψυχολόγος - Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια

Λ. Στυλιανούδη,Ph.D Κλινική Ανθρωπολόγος

Ημερομηνία διεξαγωγής:
 
Σάββατο 10 & Κυριακή 11/2/2018
Ώρες διεξαγωγής:10:00 – 16:30
 
Τιμή:100€
 
Εγγραφές: μέχρι 5/2/2018 στα τηλέφωνα 210.6710.346 & 210.6747.810 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 10-02-2018 10:00 am
Ημ. Λήξης 11-02-2018 4:30 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 100 €
Τόπος διεξαγωγής Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :