Όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας γονέας

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
Το σεμινάριο απευθύνεται στους άνδρες και γυναίκες που έχουν παιδί ή θέλουν να αποκτήσουν παιδί, καθώς και στους επαγγελματίες ψυχικής υγείας που εργάζονται με τα παιδιά και τους γονείς τους.
 
ΣΚΟΠΟΣ:
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση σωστής και λειτουργικής συμπεριφοράς που πρέπει να έχει ένας γονιός ως προς το παιδί του.
 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Κανένας δεν γεννήθηκε γονέας και κανένας με το που γίνεται γονέας δεν του παρέχονται «οδηγίες χρήσης» μαζί με την γέννα του παιδιού. Γονέας δεν γεννιέσαι, γονέας γίνεσαι! Ενώ η γεννετική συμβολή δεν επαρκεί στο να γίνει κάποιος σωστός γονέας. Ούτε γίνεται κάποιος γονέας με το που γεννιέται το παιδί, αλλά μέσα από την διαδικασία της ανατροφής του παιδιού. Στο σεμινάριο παρέχονται γνώσεις σχετικά πως να γίνει κάποιος σωστός γονέας, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του παιδιού του, χωρίς όμως να παραλείπονται οι ανάγκες του γονέα. Οι γονείς εκπαιδεύονται στην σωστή οριοθέτιση, στην αναγνώριση των αναγκών και των συναισθημάτων των παιδιών τους αλλά και την αναγνώριση των αναγκών των ίδιων, στην αποφυγή τραυματικών εμπειριών για το παιδί, στην αναγνώριση τρόπου σκέψης και λειτουργίας των παιδιών και στον περιορισμό δυσάρεστων βιωμάτων του παιδιού, κ.α. Πραγματοποιείται η βιωματική εκπαίδευση αναγνώρισης και κάλυψης των συναισθηματικών αναγκών των συμμετεχόντων.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Ολιγομελή τμήματα
Παροχή βεβαίωσης συμμετοχής, υλικό σημειώσεων (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ)
 
Εισηγήτρια: Αλεξάνδρα Κολέσνικ, Ψυχολόγος, MSc-Ψυχοθεραπεύτρια -
 
Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ (30 ευρώ για ανέργους και φοιτητές)
 
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ: 211-2143425 ΚΙΝ 6972152645
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 16-05-2018 6:30 pm
Ημ. Λήξης 16-05-2018 9:00 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 30 €
Τόπος διεξαγωγής Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :