Οι 50 αποχρώσεις της κίνησης και πώς αυτές αλληλεπιδρούν στις σχέσεις μας

Ο τρόπος που κινούμαστε και φέρουμε το σώμα μας αποτελεί το πιο ισχυρό σήμα επικοινωνίας στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις. Η ασυνείδητη επιλογή κινήσεων και η σωματική στάση αποκαλύπτουν τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις κρίσεις μας.

 


 

Όσο πιο πολύ γνωρίζουμε την προσωπική μας σωματικότητα, τόσο πιο εύκολα είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τη δική μας βαθύτερη εσωτερική διάθεση και επιθυμία, και ταυτόχρονα τι είδους μήνυμα εκπέμπουμε στους ανθρώπους γύρω μας.

Αποκτώντας, λοιπόν, επίγνωση των μικρών διαφορών στις κινήσεις μας μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της στιγμής της επαφής μας με τους άλλους και κατ’ επέκταση την πορεία όλης της σχέσης.

Σ΄ αυτό το σεμινάριο θα εξετάσουμε και θα διερευνήσουμε παρέα τη δυνατότητα να αναγνωρίζουμε και να αλλάζουμε το πώς σχετιζόμαστε με τους άλλους σε σωματικό και κινητικό επίπεδο. Μικρές, απλές ασκήσεις, ατομικές, ομαδικές, ανά δυάδες ή τριάδες θα μας βοηθήσουν να προσδιορίσουμε τα όσα αισθανόμαστε μέσα στο σώμα μας τη δεδομένη στιγμή. Στη συνέχεια θα εξερευνήσουμε διαφορετικές συναντήσεις με πρωταγωνιστή το σώμα και τον χώρο σε ένα ασφαλές περιβάλλον εγγράφοντας στη σωματική μας μνήμη νέες πολύτιμες πληροφορίες.

Οι ασκήσεις προέρχονται από τεχνικές όπως το Rolfing Movement, η Αντιγυμναστική και η Ανάλυση της Κίνησης. Σας προσκαλούμε να έρθετε, να παίξουμε, να γελάσουμε ανακαλύπτοντας πόσο τελικά οι αποχρώσεις της κίνησης μπορούν να επιφέρουν αλλαγές στα χρώματα των σχέσεων. Ελάτε ζευγάρια, μόνοι ή με τους φίλους σας.

Ημερομηνία Σεμιναρίου: Παρασκευή 25 (16.00 – 21.00) / Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 (10.00 – 18.00)

Εισαγωγική Παρουσίαση: Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 20.00, Είσοδος Ελεύθερη

Τόπος Διεξαγωγής Παρουσίασης: Βασ. Σοφίας 51, Αθήνα (μετρό Ευαγγελισμός)

Κόστος Συμμετοχής: €180 + ΦΠΑ [€160 Προεγγραφή μέχρι 18 Ιανουαρίου] 

Θέσεις περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 25-01-2019 4:00 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 180 €

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :