Η Ενσυναίσθηση ως δεσμός σχέσης στην Ατομική, Ομαδική και Εικαστική Ψυχοθεραπεία: Ψυχαναλυτική Θεώρηση

Το Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας σας προσκαλεί την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 & ώρα 19:00 - 21:00 στην ανοιχτή ομιλία του κου Δημήτρη Κυριαζή, Ψυχίατρου-Παιδοψυχίατρου-Ψυχαναλυτή ΕΕΨΨ, IFPS και συνεργάτη του Κ.Τ.Ψ. με θέμα:
«Η Ενσυναίσθηση ως δεσμός σχέσης στην Ατομική, Ομαδική και
Εικαστική Ψυχοθεραπεία: Ψυχαναλυτική Θεώρηση»

Ο Δημήτριος Κυριαζής είναι Ψυχίατρος-Παιδοψυχίατρος, Ψυχαναλυτής (ΕΕΨΨ). Διετέλεσε Δ/ντής Ψυχιατρικής Κλινικής 251 ΓΝΑ. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΨΨ) και τ. Πρόεδρος αυτής. Είναι ιδρυτικό μέλος και Εκπαιδευτής-Ομαδικός Αναλυτής της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης & Οικογενειακής Θεραπείας και μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και της International Federation of Psychoanalytic Societies. Το επιστημονικό του ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μελέτη των θεμάτων που άπτονται της ψυχανάλυσης, της Τέχνης και της Χριστιανικής θρησκείας, όπως και η σύζευξη της ψυχαναλυτικής θεωρίας, με τις νευροεπιστήμες, τον υπαρξιακό και φιλοσοφικό στοχασμό και το κοινωνικό, ιστορικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι.

 

* Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Ν.ΨΥΧΙΚΟΥ, ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ 1 & ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ (ΠΑΡΟΔΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΣΤΑΣΗ ΣΚΑΛΑΚΙΑ), Ν.
ΨΥΧΙΚΟ. ΤΗΛ. 210 6749137.
Τηλ.: 210-6710346 – 210-6747810 (& fax)
www.art-therapy.gr / email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 05-02-2016 7:00 pm
Ημ. Λήξης 05-02-2016 9:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).