Εφαρμόζοντας την «Systems-Centered» (Συστημο-κεντρική) θεωρία και μέθοδο

Βασική εκπαίδευση στη θεωρεία της Yvonne Agazarian του Ινστιτούτου SCTRI στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια σχετικά με την εκπαίδευση System-Centered Training 

H Συστημο-Κεντρική εκπαίδευση (System-Centered Training) της Yvonne Agazarian προσφέρει μία καινοτόμο και αποτελεσματική προσέγγιση στην αλλαγή σε όλα τα επίπεδα ενός συστήματος σε άτομο, το άτομο ως μέλος της ομάδας, η ομάδα ως όλων.

Τι είναι το SCT

Tο SCT είναι μία μοναδική βασική θεωρητική προσέγγιση στις αλλαγές των ανθρώπινων συστημάτων πού τεκμηριώνεται και από τα σύγχρονα ευρήματα της νευροβιολογίας. Χρησιμοποιώντας μεθόδους και εργαλεία διερεύνησης σχέσεων στο εδώ και τώρα προσφέρει ένα χάρτη για να εξηγήσει τα συμβάντα που προκύπτουν μέσα στα ανθρώπινα συστήματα και καθορίζει τι χρειάζεται να ακολουθήσει για να προκληθεί η αλλαγή.

Το SCT αποτελεί μία θεωρία-οδηγό που επικεντρώνεται στην δυναμική των ρόλων, στόχων και του πλαισίου μέσα στα ανθρώπινα συστήματα. Θα μάθουμε ικανότητες, μεθόδους και πρακτικά εργαλεία για την ανάπτυξη ηγεσίας και την χωρητικότητα του οργανισμού μας να πετυχαίνει στόχους. Επιπλέον, θα μάθουμε για την ανάπτυξη του εαυτού για να αναλάβει ποιο αποτελεσματικούς ρόλους στα πλαίσια της προσωπικής εξέλιξης, του επαγγελματικού & του συντροφικού. Τέλος, θα αναπτύξουμε ικανότητες συλλογής δεδομένων για επαλήθευση της θεωρίας, μέθοδοι & εργαλεία όταν εργαζόμαστε σαν θεραπευτές.

Τι θα αποκομίσουμε - Στόχος Σεμιναρίου

Θα μάθουμε την SCT θεωρία του και μεθόδους εφαρμογής της μέσα σε συστήματα ανθρωπίνων σχέσεων διαφόρων πλαισίων (εργασιακού, συντροφικού, γονικού, κλπ). Ο στόχος μας είναι η εκμάθηση ενός τρόπου αντίληψης των ανθρωπίνων σχέσεων σε επίπεδο επικοινωνίας και συναλλαγής που να τονώνει χαρούμενα την ανθρώπινη επικοινωνία και εργασία.

Σε ποιους απευθύνετε

Απευθύνετε σε Κλινικούς, Συμβούλους, Ηγέτες Οργανισμών-επιχειρήσεων, Εκπαιδευτές, Επαγγελματίες υγείας & ανθρώπους με ενδιαφέρον για εξερεύνηση. 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

Θα πραγματοποιηθούν δύο διήμερα σεμινάρια: 20/21 Απριλίου 2019 - 21/22 Σεπτεμβρίου 2019. 

 

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 20-04-2019
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 240 €
Πόλη Αθήνα
Τόπος διεξαγωγής Systems-Centered Training

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :