Η δύναμη των λέξεων και των εκφράσεων – Συνειδητές δηλώσεις

Γιατί οι λέξεις και εκφράσεις που χρησιμοποιούμε καθορίζουν τα αποτελέσματά μας – Θετικές και αρνητικές λέξεις – Ψυχοσωματικές εκφράσεις – Δημιουργία προτάσεων σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Χρήστος Αραμπατζής
Είναι πτυχιούχος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας με εξειδίκευση στην Προσωποκεντρική συμβουλευτική και Focusing βιωματική ψυχοθεραπεία.
Υπνοθεραπευτής και μέλος του National Guilt of Hypnotist – USA
Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορα συστήματα Ενεργειακής ψυχολογίας – E.F.T. (τεχνικές συναισθηματικής απελευθέρωσης) – Pranic healing (θεραπεία ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου), Healing codes (κώδικες θεραπείας), Body mirror healing system καθώς και σε τεχνικές Νοητικής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης.
Είναι εισηγητής βιωματικών σεμιναρίων και εργαστηρίων προσωπικής ανάπτυξης, αυτοβελτίωσης και αποτελεσματικότητας.
Είναι υπεύθυνος του Κέντρου σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης Start Life στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διοργανώνει και φιλοξενεί ποικίλα πιστοποιημένα σεμινάρια ψυχολογίας, αυτογνωσίας και εναλλακτικών θεραπειών με εισηγητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, που αφορούν το ευρύ κοινό αλλά και επαγγελματίες.
Συνεργάζεται με επιχειρήσεις, ιδιωτικούς φορείς, ιδιωτικά σχολεία και εθελοντικούς οργανισμούς στην εκπαίδευση και επιμόρφωση του δυναμικού τους σε θέματα ψυχολογίας, προσωπικού προσανατολισμού και ανάπτυξης.
Έχει φιλοξενηθεί σε διάφορες εκπομπές στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.
Εργάζεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας με ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής – ψυχοθεραπείας και υπνοθεραπείας.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 16-01-2016 4:00 pm
Ημ. Λήξης 16-01-2016 6:30 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 25 €
Τόπος διεξαγωγής Start Life ( Bέροια)

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :