Μορφές Γυναικών σε Περιόδους Κρίσης

ΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 7.00 μμ. Παράλληλη μετάφραση - Είσοδος ελεύθερη

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 Ιανουαρίου, ώρα 10.30-16.30 θα διεξαχθεί ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με συζήτηση κλινικών περιστατικών και μελέτη θεωρητικού κειμένου (κεφ. 6 & 7 από το 20ο Σεμινάριο του Λακάν) σχετικά με τη γυναικεία σεξουαλικότητα.

Συμμετοχή στο εν λόγω σεμινάριο: 15 ευρώ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ρεθύμνου 5, 1ος όροφος,

ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ινστιτούτο του Φροϋδικού Πεδίου
Κέντρο Ψυχαναλυτικών Ερευνών της Αθήνας
Λακανικός Προσανατολισμός


ΔΙΑΛΕΞΗ από την Bénédicte Jullien, ψυχαναλύτρια,
μέλος της Σχολής του Φροϋδικού Αιτίου και της Παγκόσμιας Εταιρείας ΨυχανάλυσηςΣυνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 29-01-2016 7:00 pm
Ημ. Λήξης 30-01-2016 10:30 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 15 €
Φορέας Κέντρο Ψυχαναλυτικών Ερευνών της Αθήνας

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).