Συνέδρια-Ημερίδες για ειδικούς

Στις 8 με 11 Νοεμβρίου 2018 διεξάγεται το 7ο Πανελληνίο Συνεδρίο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας με τίτλο «Συμβουλευτική Ψυχολογία και Κοινωνικά Ευάλωτες Ομάδες: Κάνοντας το Αόρατο Ορατό», από το Πανεπιστήμιo Θεσσαλίας, στο Βόλο.

Ημ. Έναρξης 08-11-2018 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -

Στις 17 Νοεμβρίου 2018 διοργανώνεται από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής εισαγωγικό σεμινάριο ευαισθητοποίησης στην Συμβουλευτική και υποστήριξη εγκύων και υποψηφίων γονέων συνολικής διάρκειας 30 ωρών (δύο Σάββατοκύριακα)

Ημ. Έναρξης 17-11-2018 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής (Αθήνα)

Στις 7-9 Δεκεμβρίου 2018 ο κλάδος της Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας διοργανώνει το 5ο Ψυχοφαρμακολογικό Συνέδριο της, Αθήνα, Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA

 

Ημ. Έναρξης 07-12-2018 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).