Η Προσωποκεντρική & Βιωματική Προσέγγιση στην Ελλάδα του σήμερα.

Στα πλαίσια της επιστημονικής κατάρτισης και της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των μελών της, η ΕΠΒΕ διοργανώνει την πρώτη της επιστημονική διημερίδα. Η διημερίδα θα λάβει χώρα στηΣχολή Μωραΐτη, Λεωφ. Καποδιστρίου 104, Ν. Ιωνία στις 9 και 10 Απριλίου 2016.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή μας την προσπάθεια, που έχει σαν στόχο το να γνωριστούμε καλύτερα ως μέλη της ΕΠΒΕ και ως επαγγελματίες που ακολουθούμε την προσωποκεντρική και βιωματική προσέγγιση στην εργασία μας. Η συνάντηση αυτή θα έχει σαν στόχο να ανταλλάξουμε γνώση και εμπειρία από την πρακτική μας, την ειδίκευσή μας σε τομείς της Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, από τις ανησυχίες και τα ενδιαφέροντά μας.

Την εκδήλωση αυτή μπορούν να παρακολουθήσουν τα μέλη της ΕΠΒΕ αλλά και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, κοινωνικοί λειτουργοί, εκπαιδευτικοί κλπ που ακολουθούν την προσέγγιση ή που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν γι αυτήν.

Στο πλαίσιο αυτής της επιστημονικής διοργάνωσης κύριοι τομείς ενδιαφέροντος αποτελούν όχι μονάχα οι θεωρητικές αναλύσεις και παρουσιάσεις αλλά και οι εφαρμογές της Προσωποκεντρικής & Βιωματικής προσέγγισης σε ποικίλους τομείς και διαφορετικά πλαίσια και περιβάλλοντα.

Η διημερίδα έχει ως στόχο να αναδείξει χρήσιμες θεωρίες, καινοτόμες αλλά και απλές πρακτικές και μεθοδολογίες, που αξιοποιούνται στο πλαίσιο του θεσμού της Συμβουλευτικής και της Ψυχοθεραπείας, αλλά και γενικότερα - πχ. στην Εκπαίδευση και αλλού - προκειμένου οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν, να προβληματιστούν και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 09-04-2016
Ημ. Λήξης 10-04-2016
Θέσεις Ν/Α
Κόστος -
Τόπος διεξαγωγής Hapcea

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :