12ο Πανευρωπαικό Συνέδριο Μουσικοθεραπείας GIM

Η Sonora-Διεπιστημονική Εταιρεία Μουσικοθεραπείας & Έρευνας
υποδέχεται στην Ελλάδα το 12ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Μουσικοθεραπείας GIM (Guided Imagery & Music)

Eden Beach Resort Hotel, Ανάβυσσος, Αττική

15-18 Σεπτεμβρίου 2016
(τελετή έναρξης Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, απόγευμα)

"European Perspectives on Guided Music and Imagery:
Visions, Challenges and Crossroads"

H Sonora καλωσορίζει το 12ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Μουσικοθεραπείας GIM (Guided Imagery & Music), το οποίο για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα σε συνεργασία με το European Association for Music & Imagery.
Το κυρίως θέμα του Συνεδρίου εστιάζει στις Ευρωπαϊκές εφαρμογές, προσεγγίσεις και προοπτικές. Η Ευρωπαϊκή κοινότητα GIM , διευρύνει τις πρακτικές εφαρμογής της μεθόδου σε διάφορα κλινικά πλαίσια και πληθυσμούς στον ευρύτερο χώρο της ψυχικής και σωματικής υγείας, αναβαθμίζει τα εκπαιδευτικά standards, και προσφέρει νέα πεδία εξερεύνησης και γνώσης μέσω συστηματικής έρευνας, θεωρίας και κλινικής πρακτικής.
Προσκαλούμε τους Έλληνες επαγγελματίες από το χώρο της ψυχικής και σωματικής υγείας, για να μοιραστούμε με συναδέλφους από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο νέα θεωρητικά και πρακτικά πεδία, να συζητήσουμε για πολιτισμικές και κοινωνικές διαφορές, και να εδραιώσουμε νέους δρόμους επικοινωνίας.

Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Αγγλική

Ειδική εισφορά συμμετοχής για Έλληνες συνέδρους: 250 ευρώ (εγγραφή στο συνέδριο 14-18 Σεπτεμβρίου)

Τιμή ξενοδοχείου (πακέτο 4 ημερών) ημερήσιου επισκέπτη (Χωρίς διαμονή): 200 ευρώ (περιλαμβάνει καφέ, ένα γεύμα από Πέμπτη ως Σάββατο και 2 επίσημα δείπνα στις 14 & 17 Σεπτέμβρη)

Τιμή ξενοδοχείου ημερήσιου επισκέπτη (Περιλαμβάνει καφέ, ένα γεύμα από Πέμπτη έως Σάββατο, χωρίς τα 2 επίσημα δείπνα): 110 ευρώ

 

Για να παραλάβετε αιτήσεις συμμετοχής και λεπτομέρειες πληρωμής, παρακαλούμε να στείλετε email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περαιτέρω πληροφορίες: 210 802 5536, 697 2234171

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 15-09-2016
Ημ. Λήξης 18-09-2016
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 250 €
Τόπος διεξαγωγής Sonora - Διεπιστημονική Εταιρεία Μουσικοθεραπείας & Έρευνας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :