Ενσυναίσθηση, αυθεντικότητα, άνευ όρων αποδοχή.

Η Διημερίδα έχει ως στόχο να αναδείξει τη θέση της ενσυναίσθησης, της άνευ όρων αποδοχής και της αυθεντικότητας, τόσο στις Ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, όσο και σε άλλους επιστημονικούς κλάδους, σήμερα.

Στο πλαίσιο αυτής της επιστημονικής διοργάνωσης κύριοι τομείς ενδιαφέροντος αποτελούν όχι μονάχα οι θεωρητικές αναλύσεις και παρουσιάσεις αλλά και οι εφαρμογές των τριών (θεραπευτικών) συνθηκών σε ποικίλους τομείς και διαφορετικά πλαίσια και περιβάλλοντα.

Η πολυπλοκότητα και η σημασία των τριών αυτών όρων εξελίσσεται διαχρονικά στις διάφορες προσεγγίσεις της Ψυχοθεραπείας και της Συμβουλευτικής, ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι όροι έχουν σημαντική συνεισφορά σε ανθρωπιστικούς, κοινωνικούς, ιατρικούς και άλλους επιστημονικούς τομείς. Πιο συγκεκριμένα, στην Εκπαίδευση, την Ιατρική, την Κοινωνική Εργασία, τη Νομική, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων κ.ά.

Η Διημερίδα απευθύνεται σε Ψυχοθεραπευτές/Συμβούλους Ψυχικής Υγείας όλων των προσεγγίσεων και σε επιστήμονες και επαγγελματίες αλλά είναι και ανοιχτή σε όποιον ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη θεματική.

Στο link που ακολουθεί, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και τις αιτήσεις συμμετοχής: http://hapcea.weebly.com/conference2017.html 

* Η Πύλη Ψυχολογίας psychology.gr είναι χορηγός Επικοινωνίας στην Διημερίδα.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 21-10-2017 12:00 am
Ημ. Λήξης 22-10-2017 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Ελληνική Προσωποκεντρική & Βιωματική Εταιρεία (Ε.Π.Β.Ε.)

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).