Ενσυναίσθηση, αυθεντικότητα, άνευ όρων αποδοχή.

Η Διημερίδα έχει ως στόχο να αναδείξει τη θέση της ενσυναίσθησης, της άνευ όρων αποδοχής και της αυθεντικότητας, τόσο στις Ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, όσο και σε άλλους επιστημονικούς κλάδους, σήμερα.

Στο πλαίσιο αυτής της επιστημονικής διοργάνωσης κύριοι τομείς ενδιαφέροντος αποτελούν όχι μονάχα οι θεωρητικές αναλύσεις και παρουσιάσεις αλλά και οι εφαρμογές των τριών (θεραπευτικών) συνθηκών σε ποικίλους τομείς και διαφορετικά πλαίσια και περιβάλλοντα.

Η πολυπλοκότητα και η σημασία των τριών αυτών όρων εξελίσσεται διαχρονικά στις διάφορες προσεγγίσεις της Ψυχοθεραπείας και της Συμβουλευτικής, ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι όροι έχουν σημαντική συνεισφορά σε ανθρωπιστικούς, κοινωνικούς, ιατρικούς και άλλους επιστημονικούς τομείς. Πιο συγκεκριμένα, στην Εκπαίδευση, την Ιατρική, την Κοινωνική Εργασία, τη Νομική, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων κ.ά.

Η Διημερίδα απευθύνεται σε Ψυχοθεραπευτές/Συμβούλους Ψυχικής Υγείας όλων των προσεγγίσεων και σε επιστήμονες και επαγγελματίες αλλά είναι και ανοιχτή σε όποιον ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη θεματική.

Στο link που ακολουθεί, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και τις αιτήσεις συμμετοχής: http://hapcea.weebly.com/conference2017.html 

* Η Πύλη Ψυχολογίας psychology.gr είναι χορηγός Επικοινωνίας στην Διημερίδα.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 21-10-2017
Ημ. Λήξης 22-10-2017
Θέσεις Ν/Α
Κόστος -
Τόπος διεξαγωγής Ελληνική Προσωποκεντρική & Βιωματική Εταιρεία

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :