Συνέδριο Σεξουαλικότητα & Σχέσεις

Η Σεξουαλικότητα και οι Σχέσεις είναι δύο άρρηκτα συνδεδεμένες πτυχές στην ζωή του κάθε ανθρώπου. Η κατάλληλη και επαρκής φροντίδα από τους σημαντικούς για εμάς άλλους ανθρώπους στην παιδική ηλικία, επηρεάζει την ανάπτυξη του εγκεφάλου και της προσωπικότητας μας και μας επιτρέπει να βιώσουμε “υγιείς” σχέσεις καθώς και την σεξουαλικότητά μας.

Οι μελέτες των συναισθηματικών δεσμών της σεξουαλικότητας και των σχέσεων ανέδειξαν τις λεπτές σχέσεις μεταξύ αυτών των σημαντικών πτυχών της ζωής κάθε ανθρώπου.

Το Συνέδριο “Σεξουαλικότητα και Σχέσεις” επικεντρώνεται σ’ ένα βασικό θέμα για κάθε επαγγελματία που αποσκοπεί στην παροχή πιο αποτελεσματικής θεραπείας.

Χάρη στη παρουσία πολλών επιφανών ειδικών από όλο τον κόσμο - που θα μοιραστούν μαζί μας τις πιο σύγχρονες γνώσεις τους πάνω σε αυτό το θέμα- οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου και θα αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση ως προς την αντιμετώπιση ατόμων που έχουν προβλήματα και με την σεξουαλικότητα και με τις σχέσεις τους ή που έχουν γενικότερα δυσκολίες που συσχετίζονται με τα πάρα πάνω.

Το Συνέδριο συνεπώς θα είναι μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο ενημέρωσης για θέματα σεξουαλικότητας και σχέσεων και πώς αυτά έχουν εξελιχθεί αλλά και συνάντησης με έντεκα από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνώς ειδικούς σε αυτό τον συναρπαστικό τομέα.

Γλώσσα Συνεδρίου: Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά.

Τόπος Διεξαγωγής: Αθήνα

Τιμή Εισόδου: 300€

Ειδική τιμή για εγγραφή μέχρι: 30/11: 250€

Φοιτητές και Σπουδαστές: Με την επίδειξη πιστοποιητικού σπουδών 200€

ΕΓΓΡΑΦΗ
Παρακαλώ επισκεφτείτε το website www.international-isc.com για να εγγραφείτε στο Συνέδριο. Εάν έχετε κάποιες ερωτήσεις ή χρειάζεστε επιπρόσθετες λεπτομέρειες και βοήθεια,  επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Παρακαλώ σημειώστε ότι εάν χρειαστεί για οποιονδήποτε λόγο να ακυρώσετε την εγγραφή σας θα ισχύσουν οι πάρα κάτω κανόνες:
 
• Εάν ακυρώσετε την εγγραφή σας 3 μήνες πριν την έναρξη του συνεδρίου, θα σας επιστραφεί το 60% των χρημάτων σας
• Εάν ακυρώσετε την εγγραφή σας 2 μήνες πριν την έναρξη του συνεδρίου, θα σας επιστραφεί το 30% των χρημάτων σας
• Εάν οι ως άνω προθεσμίες δεν τηρηθούν, χάνεται το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.
 
ΙNFO Istituto di Scienze Cognitive Via Rolando,16 - 07100 Sassari 

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 27-04-2018
Ημ. Λήξης 29-04-2018
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 300 €
Τόπος διεξαγωγής Συνέδριο Σεξουαλικότητα & Σχέσεις

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :