•  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση greeklish. Καθιστούν δύσκολη την ανάγνωση ενός μηνύματος και αδύνατη την αναζήτηση θεμάτων μέσα από τη σχετική επιλογή
   search option
   που υπάρχει στο φόρουμ. Ετσι, κανένας επισκέπτης ή μέλος δεν μπορεί να βρει το θέμα που αναζητά. Ο ένας γραφει diataraxi agxous, ο άλλος αναζητά diatarahi agxous κ.ο.κ. με αποτέλεσμα.... να μην έχουμε αποτέλεσμα.

 

  • Δώστε λίγη προσοχή στον τίτλο του θέματος που ανοίγετε.
   Ένας τίτλος του στυλ "hey", "yo", "hi", "προς όλους", "τι είναι" κτλ επίσης δεν βοηθά στην αναζήτηση,  στη γρήγορη πλοήγηση, στην πιθανότητα να δεχτείτε απαντήσεις.

 

  • Ανοίξτε δικό σας θέμα για να ζητήσετε βοήθεια, υποστήριξη ή ότι άλλο. Ενα ξεκάρφωτο μήνυμα του στυλ" γεια, και γω έχω το ίδιο πρόβλημα, τι να κάνω???" εν μέσω μιας συζήτησης που τρέχει από καιρό, δε βοηθά καθόλου, μπερδεύει τη συζήτηση και ούτε αυξάνει τις πιθανότητες να δεχτούμε βοήθεια.

 

 • Χρησιμοποιείτε το φόρουμ γενικά, για ένα θέμα που αφορά τον ευρύτερο χώρο της ψυχολογίας και για το οποίο δεν υπάρχει πιο αρμόδιο φόρουμ.
  Το φόρουμ "γενικά" δεν υπάρχει για να καλύψει άλλου είδους συζητήσεις, περι ανέμων και υδάτων. Υπάρχουν ένα σωρό φόρουμ γενικού ενδιαφέροντος στο ελληνικό και το παγκόσμιο ίντερνετ όπου μπορείτε να κουβεντιάζετε περί ανέμων και υδάτων.
  Ισως ακούγεται ιδιαίτερα περιοριστικίο, όμως δεν πρόκειται για έναν αυστηρό κανόνα, αλλά για μια παράκληση - προτροπή ώστε το φόρουμ να διατηρήσε το ύφος που έχει αλλά και να παραμείνει μέσα στους στόχους ύπαρξης του.

  Το psychology.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει αποροειδοποίητα μηνύματα που δεν συμβαδίζουν με τις παραπάνω οδηγίες.