Αγαπητοί φίλοι του E-Psychology,

καθώς οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν με φρενήρη ρυθμό, καθίσταται επιβεβλημένη η παρουσία ενός Portal στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και γενικότερα, η δημιουργία πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας με τους αναγνώστες/φίλους του Portal.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ενημέρωση που είχαμε από το τμήμα Digital Marketing του Portal μας, ανέφερε ότι το Facebook, εδώ και μερικούς μήνες έχει προβεί σε σημαντικές αλλαγές στον αλγόριθμο του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να "χάνονται" πολλές δημοσιεύσεις και να μην εμφανίζονται στην αρχική σελίδα πολλών χρηστών.

Οι χρήστες που κυρίως επιλέγει το Facebook να εμφανίζει το περιεχόμενό του, είναι αυτοί που αλληλεπιδρούν συχνά με τη σελίδα και συγκεκριμένα αυτοί που επιλέγουν να λαμβάνουν με "προτεραιότητα" τα νέα ενός fanpage.  

Εάν λοιπόν θέλετε να συνεχίσετε να βλέπετε σταθερά τις δημοσιεύσεις του E-Psychology, υπάρχει τρόπος! Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα που θα σας επιτρέψουν να λαμβάνετε πάντοτε, με προτεραιότητα, όλα τα Facebook Posts του E-Psychology.

  • Μπείτε στο Fan Page του E-psychology στο Facebook κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/epsychology.gr/
  • Πατήστε την επιλογή "Ακολουθείτε". (Following)
  • Στη συνέχεια επιλέξτε "Να εμφανίζονται πρώτα". (See first)

Δείτε το σχετικό screenshot:

e psychology see first

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας η οποία εδώ και 15 χρόνια, έχει φέρει το E-Psychology στην 1η θέση μεταξύ των Portals Ψυχολογίας στο Ελληνικό Διαδίκτυο!