Το E-Psychology.gr λειτουργεί ήδη στη νέα διεύθυνση Psychology.gr - Σχετική ανακοίνωση, μπορείτε να διαβάσετε στο blog της Πύλης μας.

Στο παρόν κείμενο, θα εξηγήσουμε τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, προκειμένου να συνεχίσετε να λαμβάνετε σημαντικές ενημερώσεις από την Πύλη μας, για νέα άρθρα ψυχολογίας, σεμινάρια, αγγελίες για ειδικούς ψυχικής υγείας και γενικότερα θέματα επικαιρότητας της ψυχικής υγείας.

Εγγραφή στις ενημερώσεις του Psychology.gr

Κατά την 1η μετάβαση σας στη νέα διεύθυνση Psychology.gr, θα εμφανιστεί ένα "παράθυρο διαλόγου" που θα ζητά την αποδοχή σας προκειμένου να εγγραφείτε στην σχετική υπηρεσία λήψης ενημερώσεων. Το παράθυρο αυτό είναι όπως αυτό που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.

notifications screen02

Πατώντας αποδοχή, ολοκληρώνεται η εγγραφή σας!

Τι θα συμβεί για όσους ήταν ήδη εγγεγραμμένοι στην προηγούμενη διεύθυνση, δηλαδή στο E-Psychology.gr; 

Σε περίπτωση που ήσαστε ήδη εγγεγραμμένοι στις ειδοποιήσεις της προηγούμενης διεύθυνσης μας, αυτό που θα συμβεί είναι σε κάποιες περιπτώσεις, να λάβετε τις ενημερώσεις, 2 φορές, μία από την παλιά διεύθυνση και μία από τη νέα διεύθυνση. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να παρακαμφεί από εμάς η διαδικασία, μιας και πρόκειται για ρύθμιση που αφορά τον τοπικό υπολογιστή/browser του εκάστοτε χρήστη.

Σε αυτή την περίπτωση, συνιστούμε να κάνετε διαγραφή από τις ειδοποιήσεις της παλιάς διεύθυνσης.

Πως κάνω διαγραφή από τις ενημερώσεις.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής: 

1. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του browser σας. Μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις, πχ στον Chrome, κάνοντας click στις 3 τελίτσες πάνω δεξιά στην οθόνη σας και ακολούθως, επιλέγοντας "Settings/ρυθμίσεις". Δείτε την παρακάτω εικόνα.

notifications screen01

2. Στη νέα οθόνη που θα ανοίξει, κάνετε click στο εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές, πάνω - αριστερά στην οθόνη σας.

3.  Στο μενού που θα ανοίξει, επιλέγετε : Advances --> Privacy and Security --> Content Settings και στην αμέσως επόμενη οθόνη που θα δείτε, επιλέγετε "Notifications".

Εκεί, αναζητήστε την εγγραφή: https://www.e-psychology.gr:443 και στα δεξιά της εγγραφής, επιλέξτε "remove". 

Ακολουθώντας σωστά τα παραπάνω 3 βήματα, έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαγραφή σας από τις ειδοποιήσεις της παλιάς διεύθυνσης.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια!

Ομάδα Διαχείρισης

Psychology.gr