Διογένης ο Κυνικός

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Καρούσος, Άγγελος
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 397
Έτος έκδοσης : 2005

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
19,98€
15,98 €
Η μυθιστορηματική βιογραφία του Διογένη του Κυνικού αναπαριστά το βίο του ανθρώπου-φιλοσόφου Διογένη απαλλαγμένη από τη σχολαστική εμμονή των λογίων στη στείρα κατακερματισμένη λεπτομέρεια. Στο βιβλίο αυτό η αλήθεια και η πραγματικότητα μπλέκονται με το θρύλο και τις παραδόσεις, που αναπόφευκτα δημιουργήθηκαν για τον "ανατρεπτικό" αυτό φιλόσοφο ο οποίος κήρυξε και εφάρμοσε την ολιγάρκεια στον τρόπο διαβίωσης, τον ορθό λόγο στη σκέψη και τη λήψη αποφάσεων· για τον "αντικαθεστωτικό" φιλόσοφο που με το οξύ πνεύμα του, τη ρητορική δεινότητά του, την αφοβία και την ελευθεροστομία του δίδασκε τον καθένα που συναναστρεφόταν όπου κι αν ταξίδεψε. Μια ζωντανή αφήγηση που συν-παρασύρει σε όσα περιγράφει, ανθρώπους, ιδέες, πάθη αλλά και τόπους και ιστορικά γεγονότα.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).