Σαν τα λόγια της Πυθίας

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Κυριακίδης, Βασίλης
Εκδόσεις : Κυριακίδης Β.
Σελίδες : 93
Έτος έκδοσης : 2001

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
5,36€
4,29 €
Δεν είναι σαν τα ανέκδοτα. Ούτε σαν τους Μύθους του Αισώπου.

Ούτε σαν τις παραβολές του Χριστιανισμού. Μιλούν αλληγορικά. Πρέπει να μαντέψεις, να βάλεις σε λειτουργία και 'συ, το δικό σου νου και τη δική σου φαντασία. Είσαι προετοιμασμένος να σκεφτείς, να ανοίξεις διάλογο ή καλύτερα αντίλογο; Κάθε σελίδα έχει κάτι να σου πει. Αλλά γιατί όχι και κάθε γραμμή. Αυτά θα σου μιλήσουν.

Εσύ, τι θα απαντήσεις; Δεν είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι και εύκολο. Μέσα απ' όλα αυτά κάποια θα σε αντιπροσωπεύουν. Χρειάζεται, όμως, να τα ανακαλύψεις.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).