Τι θέλει να πει ο φιλόσοφος;

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Law, Stephen
Εκδόσεις : Modern Times
Σελίδες : 239
Έτος έκδοσης : 2003

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
18,56€
14,85 €
Η φιλοσοφία με συναρπάζει! Νιώθω δέος όταν ακούω να μιλούν για τον Πλάτωνα, τον Ηράκλειτο, τον Βίτγκενστάιν, και άλλους μεγάλους φιλοσόφους. Χάρη σ' αυτό το βιβλίο κατάλαβα ακόμη και...

τη θεωρία των ιδεών! Τελικά, η φιλοσοφία είναι υπόθεση όλων μας; Πράγματι, είναι υπόθεση όλων μας. Γι' αυτό, άλλωστε, υπάρχει φιλοσοφία για...

αρχάριους. Σ' αυτό το βιβλίο με χιούμορ και αυτοσαρκασμό θέτονται επί χάρτου τα μεγαλύτερα φιλοσοφικά ερωτήματα και δίνονται -ή δεν δίνονται- απαντήσεις.

Η αναζήτηση της αλήθειας θα σας κάνει να σκεφτείτε, να μπερδευτείτε... ακόμη και να γελάσετε! Το αν θα καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα είναι δική σας υπόθεση!
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).