Όραμα οραμάτων ή η λογική της τελειότητας

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Σοβύοδ, Σηρέτυελ Νοέλ
Εκδόσεις : Εντός
Σελίδες : 365
Έτος έκδοσης : 1998

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
17,16€
13,73 €
"Η θρησκευτική, φιλοσοφική και επιστημονική παράφωνη πολυφωνία των αιώνων ανέμεναν πάντα τον μαέστρο τους, που θα τις οδηγούσε στη μαγευτική αρμονία της Μίας Αλήθειας. Αν δεν μπορούσε κάτι τέτοιο να ελπίζεται, τότε η Αλήθεια θα ήταν ή απροσπέλαστη απ' τον άνθρωπο ή ό,τι μέχρι τώρα πιστεύαμε, ψεύδος προς κατάρριψη ή πλήθος ψευδών που κατέπνιγαν τη Μία Αλήθεια, που είχε ήδη προ πολλού ανακαλυφθεί.

Με αυτό το βιβλίο πιστεύουμε, ότι έχουμε αποδείξει την Αλήθεια των αληθειών, με την καταλυτική βοήθεια του Θεού και των προγενεστέρων μας, αλλά και όσων μας αγάπησαν και αγαπήσαμε". Το "Όραμα Οραμάτων" του Σοβύοδ Νοέλ Σηρέτυελ είναι το βιβλίο που περικλείει κάθε άλλο βιβλίο και φθάνει τον Πολιτισμό μας στο Αποκορύφωμά του. Μέσα στις 368 σελίδες του θα βρείτε λύσεις σε ερωτήματα λογικά άλυτα μέχρι τώρα, ακόμη και από τους κορυφαίους φιλοσόφους και τις σχολές σκέψης της Ανθρωπότητας.

Η "Σύντομη Ιστορία της Μεγάλης Φιλοσοφίας" (που παρατίθεται αντί εισαγωγής), αποτελεί εύληπτο τρόπο για την εισαγωγή στον αληθινό ρυθμό της Φιλοσοφίας και στην ενατένισή της από τους επιστήμονες από μία άλλη οπτική γωνία. Το "Όραμα Οραμάτων" απορρίπτει την απολυτοποίηση κάθε "σχετικού", δίνοντας απαντήσεις στα μεγάλα, θεμελιώδη και αναπάντητα ερωτήματα του ανθρώπου.

Λειτουργώντας ως σύγχρονος οδηγός Φιλοσοφίας, το βιβλίο του Σοβύοδ Νοέλ Σηρέτυελ αποτελεί απαραίτητη ανάγνωση για όλους όσους θέλουν να εντρυφήσουν στα "άδυτα των αδύτων" της σκέψης και να αναβαθμίσουν τη συμπεριφορά τους απέναντι στα μικρά και τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον άνθρωπο.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :