Ψυχικές δυνάμεις των ζώων

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Schull, Bill
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 219
Έτος έκδοσης : 2004

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
16,22€
12,98 €
Όσα θα διαβάσετε σε αυτό το εκπληκτικό βιβλίο θα ανατρέψουν, ίσως, όσα πιστεύατε μέχρι σήμερα για τον εκπληκτικό κόσμο των ζώων. Αληθινές ιστορίες και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι τα ζώα έχουν έκτη αίσθηση. Μερικές από τις πραγματικές ιστορίες που θα διαβάσετε: - Σκυλιά που διαβάζουν τις ανθρώπινες σκέψεις - Ζώα που ψάχνουν για μήνες να βρουν το χαμένο τους κύριο - Ζώα που καταλαβαίνουν το θάνατο του κυρίου τους, που συνέβη σε ξένη χώρα - Δελφίνι - ο διανούμενος της θάλασσας - Πώς ορισμένοι μιλούν με τα ζώα - Ζώα που προαισθάνονται τους σεισμούς - Ζώα που βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να σώσουν ανθρώπους... Οι "Ψυχικές δυνάμεις των ζώων" είναι ένα βιβλίο-ορόσημο στη μελέτη των ψυχικών φαινομένων που θα σας συναρπάσει, θα σας εκπλήξει και θα σας γοητεύσει.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).