Αυτή η μάχη κερδίζεται

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Plant, Jane A.
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 383
Έτος έκδοσης : 2003

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -28,00%
18,73€
13,48 €
Αυτό το βιβλίο διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχει γραφτεί σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Σκοπός του είναι να δώσει στις γυναίκες τα κατάλληλα εφόδια για να αντιμετωπίσουν την ασθένειά τους αποτελεσματικά, και τους δίνει πληροφορίες για το πώς να κατευθύνουν σωστά τις προσπάθειές τους ώστε να προλάβουν και να θεραπεύσουν τον καρκίνο του μαστού ελαχιστοποιώντας το προσωπικό τους ρίσκο. Η καθηγήτρια Jane Plant, CBE, μία από τις πιο επιφανείς επιστήμονες της Βρετανίας, εμφάνισε καρκίνο του μαστού το 1987.

Είχε πέντε επανεμφανίσεις της ασθένειας, η οποία, μέχρι το 1993, είχε εξαπλωθεί στο λεμφικό της σύστημα. Η γνώση που είχε αποκτήσει για άλλους πολιτισμούς καθώς και η επιστημονική της αντίληψη, την οδήγησαν σε μια εκπληκτική ανακάλυψη.

Όχι μόνο σταμάτησε να μεγαλώνει ο όγκος της - άρχισε να συρρικνώνεται. Τελικά, νίκησε τον καρκίνο του μαστού γιατί χρησιμοποίησε την εκπαίδευση και τις γνώσεις της για να τον κατανοήσει - και να τον ξεπεράσει.

Με μια ξεκάθαρη ανάλυση του επιστημονικού υπόβαθρου της εκπληκτικής της ανακάλυψης, με προτάσεις για αλλαγή των διατροφικών σας συνηθειών ώστε να πολεμήσετε τον καρκίνο του μαστού, και με ένα αναλυτικό μενού με συνταγές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την αλλαγή, το βιβλίο "Αυτή η Μάχη Κερδίζεται!" είναι πραγματικά επαναστατικό και προορίζεται να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Το μήνυμα της καθηγήτριας Jane Plant είναι ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να προβλεφθεί και να θεραπευθεί αποτελεσματικά με απλή δίαιτα και αλλαγή του τρόπου ζωής.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :