Ξεπέρασε την ενοχή και γέμισε με αγάπη

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Borysenko, Joan
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 319
Έτος έκδοσης : 2003

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
18,73€
14,98 €
Ενοχή είναι η "εσωτερική" φωνή που προκαλεί το χαμένο και φοβισμένο παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας. Είναι η αμείλικτη, κατηγορηματική φωνή της επίκρισης με την οποία τιμωρούμε τους εαυτούς μας για τις αποτυχημένες σχέσεις μας, την απογοητευτική μας καριέρα, ακόμα και για τις αρρώστιες μας.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η ενοχή έχει γίνει ένα βαθιά καταστρεπτικό μέρος της "ανθρώπινης κατάστασης", δεν είναι απαραίτητο να γίνει και δικό σας κομμάτι. Στο ίδιο πνεύμα θεραπείας που έκανε το βιβλίο της Minding the Body, Mending the Mind ένα μεγάλο, διεθνές Best Seller, η Dr. Borysenko καταφέρνει να γιατρέψει την ψυχή και την καρδιά μας.

Σ' αυτό της το βιβλίο ελευθερώνει το παιδί που έχουμε μέσα μας από την ντροπή, σε όλες της τις όψεις: από το φόβο της επιτυχίας ως το φόβο της αποτυχίας, από τον αλκοολισμό και την εργασιομανία ως την απαισιοδοξία, την πικρία και την εχθρότητα. Απλό, σαφές και ευανάγνωστο, περιγράφει με τρόπο ξεκάθαρο, τόσο τις αιτίες που προκαλούν το πρόβλημα, όσο και τις μεθόδους αντιμετώπισής του.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :