Στρατηγικές ζωής

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : McGraw, Phillip C.
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 318
Έτος έκδοσης : 2002

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
18,73€
14,98 €
Αφήστε τον δόκτορα ΜακΓκρόου να σας κάνει μια ξενάγηση στη ζωή σας και να κατονομάσει με ειλικρίνεια τα προβλήματα και τα αίτια που καθορίζουν τη μοίρα σας. Το μεγάλο αυτό best seller θα σας δώσει τις τιμιότερες εξηγήσεις για τη ζωή σας και το πώς φτάσατε εδώ που είστε. Ο δόκτωρ ΜακΓκρόου βασίζεται στα αποτελέσματα και μετρά την επιτυχία με γνώμονα τις αλλαγές στη ζωή και όχι τη ρητορική.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα απλό κι ευχάριστο μέσο για να αποκτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας, τώρα αμέσως. Στο Στρατηγικές Ζωής, ο συγγραφέας περιγράφει τους δέκα Νόμους της Ζωής που πρέπει να γνωρίζει κάθε άνθρωπος. Οι νόμοι αυτοί είναι σαν τους νόμους της βαρύτητας - υπάρχουν είτε μας αρέσει είτε όχι.

Μάθετέ τους κι εφαρμόστε τους για να βελτιώσετε ουσιαστικά κάθε τομέα της ζωής σας, τον επαγγελματικό, τον οικογενειακό, τον πνευματικό και τον φυσικό. Αν τους αγνοήσετε, θα συνεχίσετε να πληρώνετε το τίμημα.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).