Το θάρρος να αποφασίζεις

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Collina, Pierluigi
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 190
Έτος έκδοσης : 2003

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
16,22€
12,98 €
Ο παραλληλισμός της καθημερινής ζωής με έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι μία μεταφορά τόσο παλιά, όσο και το ίδιο το ποδόσφαιρο. Κοιτάζοντάς τα προσεκτικά, υπάρχουν όλα τα συστατικά: ο υγιής ανταγωνισμός, η σκληρή προπόνηση, το ομαδικό παιχνίδι, τα φώτα της δημοσιότητας, η αφανής δουλειά, η προετοιμασία, η τύχη, η ατυχία, η νίκη και η ήττα.

Με μία λέξη, ο αθλητισμός. Ο παραλληλισμός της καθημερινής ζωής με το ποδόσφαιρο χρησιμοποιείται ξανά από κάποιον που στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι θεωρείται ο απόλυτος πρωταγωνιστής: από τον Πιερλουίτζι Κολίνα. Τον άνθρωπο που διηύθυνε τον τελικό του τελευταίου Μουντιάλ και που για πέντε συνεχόμενα χρόνια εκλεγόταν "ο καλύτερος διαιτητής στον κόσμο". Ο Κολίνα μας αφηγείται τις εμπειρίες του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, από τον αγώνα μεταξύ δύο παιδικών ομάδων μέχρι τον σημαντικότερο των τελευταίων ετών, αυτόν μεταξύ της Βραζιλίας του Ρονάλντο και της Γερμανίας του Καν.

Μέσα από τα λόγια του μαθαίνουμε για ένα κόσμο φτιαγμένο από πρόσωπα διαφορετικά μεταξύ τους, που τα ενώνει ένα μεγάλο πάθος και μία μεγάλη αγάπη: ο αθλητισμός.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).