Χόρεψε με τη ζωή

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Jeffers, Susan
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 280
Έτος έκδοσης : 2001

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη
10,72 €
Ζούμε σε ένα δύσκολο κόσμο: Σοβαρές ασθένειες, ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, μεγάλες περιβαλλοντικές καταστροφές, προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις, δυσαρέσκεια στον επαγγελματικό τομέα, έλλειψη χρημάτων, φτώχεια, και πολλά άλλα. Είναι αυτές οι ψυχοφθόρες καταστάσεις, όμως, η πραγματική αιτία της αδιάκοπης πάλης μας με τη ζωή; Διάβασε το "Χόρεψε με τη ζωή" και εφάρμοσε τις ιδέες και τις ασκήσεις του στην καθημερινή σου ζωή.

Θα αντλήσεις την ξεγνοιασιά και τη γαλήνη που χρειάζεσαι, και θα διαπιστώσεις πόσο απλές είναι οι αιτίες που σε αναστατώνουν. Θα μάθεις να χορεύεις με τη ζωή, μια ζωή χαρούμενη, ειρηνική κι ευτυχισμένη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).